fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Ablakcsere ár, ablakcsere árak

Az ablakcsere ár megállapítása során az ablakok méretét, kialakítását, a gyártáshoz használt szerelékeket és alapanyagokat, a felületkezelést, valamint a beépítés költségét veszik figyelembe. Az ablakcsere során az elavult, rosszul záródó, nehezen használható, sok esetben régi nyílászáró kibontásra kerül, helyére pedig egy modern, hőszigetelt, valamint könnyen használható ablak kerül beépítésre.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Ablakcsere ár, az ablak alapanyaga, mérete és felszereltsége alapján


Az ablakcsere során többféle alapanyagból készült nyílászárókkal láthatjuk el az épületet. Az ablakok régen kizárólag fából készültek, ám a technika fejlődésének köszönhetően ma már műanyag, valamint fémből készült nyílászárók közül is választhatunk. A különböző alapanyagú ablakok hőszigetelése nem tér el egymástól jelentősen, a legfőbb különbség általában a nyílászáró megjelenése vagy gondozása.

A ma gyártott ablakok már minden esetben hőszigetelt üvegezéssel vannak ellátva. A hőszigetelt üvegezés segítségével megelőzhető, hogy az ablak az üvegfelületen keresztül hőt veszítsen, lehűtve ezáltal a helységet.

A hőszigetelt üvegezés 2 illetve 3 rétegből áll, a rétegek közti tér pedig rossz hővezető tulajdonságú védőgázzal van feltöltve. A háromrétegű hőszigetelt üveggel ellátott ablakok elsősorban a passzívházak számára készülnek, de a legtöbb esetben a hagyományos épületekben is felhasználhatóak.

Az ablakcsere ár aszerint is változhat, hogy milyen méretű, vagy kialakítású a nyílászáró tokja. Az egyszárnyas ablakokhoz képest a kétszárnyúak drágábbak, mivel több alapanyag vagy szerelék szükséges a gyártásukhoz.
A modern nyílászárók gyártása szabványméretben, valamint egyedi méretben is lehetséges.

A szabványméretű ablakok gyártása olcsóbb, valamint rövidebb időt vesz igénybe, ám a méretük sok esetben nem egyezik meg a régebbi épületek falnyílásainak méretével. Ezekben az esetekben az egyedi méretű gyártás jelenthet megoldást az ablak cseréje során.

Ablakcsere ár - Műanyag ablakok


A műanyag ablakok kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően nagyon népszerűek a felhasználók között. A műanyag ablak választása esetén az ablakcsere ár alacsonyan tartható, gondozásuk és tisztántartásuk pedig könnyen elvégezhető. A műanyag ablakok PVC-ből készülnek, amely egy szilárd, kemény felületű nyílászáró gyártását teszi lehető.

Az ablak műanyag elemei ellenállnak a használatból eredő kisebb karcolásoknak vagy sérüléseknek, valamint a legtöbb tisztításra használt vegyszernek. Ennek köszönhetően a műanyag ablak tisztítása könnyedén és gyorsan elvégezhető, nem kell aggódnunk attól, hogy kárt teszünk az anyagukban.

A műanyag ablak belseje üreges kialakítású, így könnyű és merev szerkezet alakítható ki. Az profilok belsejében található légkamrák a bennük található levegőt használják a szerkezet hőszigetelésének javítására. A légkamrák száma az ablak vastagságától függ, így a nagyobb beépítési mélységű ablakok belseje több légkamrát tartalmaz.

A műanyag ablakok fehér színben készülnek, mely a hozzáadott alapanyagoknak köszönhetően tartósan ellenáll a napból érkező UV sugaraknak. Emiatt nem kell aggódnunk attól, hogy az ablak felülete besárgul.

Fa ablakok


A fa ablakok esetén az ablakcsere ár magasabb, mivel a gyártáshoz használt alapanyag előállítása több időbe kerül. A fa ablakok többféle faanyagból előállíthatóak, a legnagyobb számban viszont borovi fenyőből készülnek.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

A fa ablak hossztoldott, valamint toldásnélküli faanyagból is legyártható, ám a toldásnélküli faanyag jóval drágább. A hossztoldás során a faanyagból kivágásra kerülnek a hibás részek, majd pedig a megfelelő darabok összetoldásával hibátlan anyagot hoznak létre.

A fa ablak árát szintén megnöveli, hogy felületük festést, majd pedig későbbi gondozást igényel. A gyártás során alkalmazott felületkezelés hosszú távú védelmet nyújt az ablakok számára, ezt a védelmet 7-8 évente megújítva akár évtizedeken keresztül megőrizhetjük az ablak állapotát.

Bontás nélküli ablakcsere ár


A bontás nélküli ablakcsere ár alacsonyabb, mint a hagyományos, bontással járó ablakcsere esetében. A bontásnélküli ablakcsere során elkerülhetjük a falak sérülését, így az ablakcsere gyorsabban, tisztábban, valamint olcsóbban elvégezhető. Mivel a régi ablakkeret nem kerül kibontásra, így a falak helyreállítása sem szükséges az ablakcserét követően.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.