fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Belvárosi ajtócsere


Budapest belvárosában rengeteg a századforduló elején épült ház van, többségükben még az eredeti ajtó van, ami már megérett a cserére. Ezek az ajtók gyakran egyedi mérettel vannak ellátva. Az egyedi méretüknek köszönhetően nem cserélhetjük le bármilyen méretű ajtóra, ebben az esetben az ajtócsere csak egyedi, méretre gyártott ajtóval megoldható. A belvárosi ajtócsere esetén előfordulhatnak egyszárnyú, kétszárnyú, és felső ablakos bejárati ajtók egyaránt. A belvárosi ajtócsere néhány a bejárati ajtó legyártását és helyszínre érkezését követően néhány óra alatt lezajlik.

Kérjen fa bejárati ajtó helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Belvárosi ajtócsere – Fa bejárati ajtó szerepe


A bejárati ajtó otthonunk védelmének egyik legfontosabb eszköze. Segítségükkel hatékonyan óvhatjuk meg otthonunkat az ártó szándékkal érkező egyénektől. A jó fa bejárati ajtó egy masszív, megbízható szerkezet, mely hosszú távon ellenáll a fokozott igénybevételnek. A bejárati ajtó masszív felépítésének köszönhetően alaposan megnehezítheti a betörő dolgát, aki nagy valószínűséggel feladja majd az otthonunkba való bejutást.

A bejárati ajtók hőszigetelő képességük által segítenek melegen tartani otthonunkat még a legnagyobb hidegben is, ezzel akár jelentős energiát is megspórolhatunk a fűtésünkön. A bejárati ajtó emellett hangszigetelési feladatot is ellát, kiszűrve ezzel a külvilágból érkező zavaró hangok jelentős részét. A hangszigetelés nagyon fontos tényező lehet panellakások és társasházak esetén, mivel a lépcsőházban zajló mozgások hangjait távolt tartja otthonunktól.

Belvárosi ajtócsere – Fa bejárati ajtó alapanyaga


A nyílászárók gyártására többféle fa használható alapanyagként. A borovi fenyő külső és belső használatú nyílászárók készítésére egyaránt alkalmas. A borovi fenyő tartós és ellenálló, megmunkálása könnyű, a fa pedig látványos mintázattal rendelkezik, amely kellemes látványt kölcsönöz a bejárati ajtónk számára.

A borovi fenyőből gyártott nyílászárókat rétegragasztott faanyagból készítik, mely hosszú időn át képes megakadályozni az ajtó vetemedését, emellett az ajtó szerkezetét is megerősíti. A fa bejárati ajtó hossztoldott és toldásmentes faanyagból egyaránt előállítható. A hossztoldott faanyag használata jelentősen olcsóbb, mint a toldásmentes változat, mivel a tökéletes méretű hibátlan faanyag sokkal ritkábban fordul elő.

Belvárosi ajtócsere – Fa bejárati ajtó hőszigetelése


Mivel senki sem szeretné az eget vagy a lépcsőházat fűteni a mai energiaárakkal, ezért fontos hogy otthonunk külső nyílászárói hatékony hőszigeteléssel rendelkezzenek. A jól záródó hőszigetelt bejárati ajtóval nemcsak a fűtési költségeinket tudjuk lecsökkenteni. Otthonunk kényelme jelentősen fokozható, ha nyílászáróink nem huzatosak, valamint jól zárnak.

Belvárosi ajtócsere – Hőszigetelt üvegezés


A hőszigetelt üvegezés régebben extra volt, ma már teljesen alap és elvárt dolog. A fa bejárati ajtók jelentős része rendelkezik kisebb nagyobb üvegfelülettel. Ezek feladata általában a természetes fény biztosítása a helység részére, valamint a bejárati ajtó dekorálása. A hőszigetelt üvegezés beépítésével biztosítható hogy a bejárati ajtó teljes felülete jól szigeteljen.

Belvárosi ajtócsere – Gumiszigetelés


A bejárati ajtók és tokszerkezetük között ajtó zárt állapotában egy minimális hézag található. Ennek hiányában a bejárati ajtó nyitása vagy zárása szinte lehetetlen lenne. A gumiszigetelés fő feladata hogy megakadályozza a levegő szabad átjutását ezen a hézagon. A bejárati ajtóba épített gumiszigetelés az ajtó zárásakor összenyomódik és kitölti ezt a hézagot. Ennek köszönhetően megakadályozza a levegő átjárását, valamint halkabb működést biztosít a bejárati ajtó számára.  A belvárosi ajtócsere esetén előfordulhat, hogy engedélyeztetni kell műemlék védelmi hivatallal vagy önkormányzattal.

Belvárosi fa bejárati ajtócserét végzünk az alábbi kerületekben:

  • I.kerület ajtócsere
  • II.kerületi fa bejárati ajtócsere
  • III.kerületi ajtó csere
  • V.kerület, fa ajtó csere
  • VI.kerületi bejárati ajtócsere
  • VII.kerületi bejárati ajtócsere
  • VIII.kerületi ajtócsere
  • IX.kerületi ajtó beépítés
fa bejárati ajtó csere

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.