fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Lépcsőházi fa bejárati ajtó beépítése


A bejárati ajtó otthonunk biztonságának első lépcsőfoka. Fontos feladatot lát, nem csak a zavartalan közlekedést kell biztosítania, hanem távol kell tartania az otthonunkba rossz szándékkal érkező személyeket is. Mivel a bejárati ajtók fokozott igénybevételnek vannak kitéve minden nap, így kiemelten fontos tulajdonságuk közé tartozik a jó minőség és a tartósság.

Kérjen fa bejárati ajtó helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Lépcsőházi fa bejárati ajtó beépítése - Hang és hőszigetelés


Társasházakban és panelházakban egész nap zajlik az élet, az ott élők és ismerőseik, hozzátartozóik a nap bármelyik időszakában érkezhetnek meg vagy távozhatnak az épületből. A közlekedéshez a lépcsőházat veszik igénybe, ami általában elég nagy zajjal járhat.

A téli időszakban a porta ajtó gyakori nyitása és a zárása nem csupán zajt okoz, de jelentősen lehűtheti a lépcsőház hőmérsékletét is, ami egy rosszul szigetelt lépcsőházi bejárati ajtó esetében otthonunk fűtési költségét is jelentősen megnövelheti.

Lépcsőházi fa bejárati ajtó beépítése - A megfelelő fa bejárati ajtó kiválasztása


Otthonunk védelmének biztosítására kiváló megoldás egy jó minőséggel rendelkező fa bejárati ajtó kiválasztása. A fa, mint legrégibb nyílászáró alapanyag örök klasszikusnak számít, a természetessége és szépsége emellett a zsúfolt városi környezetben is pihentető látványt nyújt. A bejárati ajtó többféle fafajta felhasználásából is készülhet, ezek közül az egyik legelterjedtebb alapanyag a borovi fenyő.
A borovi fenyőből készült nyílászárók egyediek, szépek emellett kiállják az idő próbáját. Nagyon ellenálló alapanyag, a borovi fenyő bejárati ajtók a megfelelő minőségű alapanyag és szakszerű beszerelés által nagyon hosszú időn keresztül képesek ellátni otthonunk védelmét.

Bejárati ajtók hőszigetelése


A bejárati ajtó hőszigetelő képessége az felhasznált faanyag vastagságától, valamint az ajtó falcain beépített gumiszigetelésből áll. Utóbbi a bejárati ajtó halkabb használatát is elősegíti, mivel záráskor nem ér össze az ajtó tokja és nyíló.

Zárt állapotban a gumiszigetelés összenyomódik és kitölti a két elem közti hézagot, ezáltal útját állja a légmozgásnak és a huzatnak. Amennyiben a lépcsőházi bejárati ajtónk üvegezéssel is el vannak látva, akkor a hőszigetelt üvegezés is indokolt. 

A lépcsőházi fa bejárati ajtó beépítése, ajtócsere


A cégünk által biztosított ingyenes helyszíni felmérés alkalmával méreteket veszünk a bejárati ajtónak helyet adó falnyílásról, valamint rögzítjük az ajtóval kapcsolatos részleteket. Ilyenkor általában már időpontot is tudunk egyeztetni a beszerelésre, valamint árajánlatot is tudunk adni.

A mindkét fél számára megfelelő időpontban a bejárati ajtó a helyszínre érkezik, azonnal készen is áll a beépítésre, amint a régi ajtó és annak a tokszerkezete kibontódik a falról. A fa bejárati ajtó beépítése általában 2 óra alatt meg is történik.

Társasház lépcsőházi bejárati ajtó beépítéssel


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.