fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Panel lakás ajtócsere, ajtócsere panelban

Kérjen fa bejárati ajtó helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

A mostanság "közkedvelt" 30-40 kg-os fémajtók nem szolgálnak nagy védelmet, ezért mi a fa bejárati ajtót ajánljuk lakótelepi bejárati ajtónak. Sokan azért választanak fém ajtót, mert azt hiszik, hogy a régi ajtó is fa volt(pedig csak farostból van, "papírajtó').

 A mostani fa ajtók, már a modern kor igényeinek megfelelnek, 68mm vastagok, dupla szigeteléssel vannak ellátva, biztonsági zárral szereltek és nagyon jó hőszigeteléssel is rendelkeznek, nem beszélve, hogy nagyon fel tudják dobni lakásunkat és szép bejárati ajtóval.

 Magyarország területén rengeteg panellakás található, ezeknek jelentős része még mindig az építéskor beszerelt bejárati ajtókkal rendelkezik, egy részük pedig cserélve lett azóta, de szintén a korra jellemző viszonylag silányabb minőségű vagy alapanyagú nyílászárókra. A 90-es évek végétől kezdve már a jó minőségnek köszönhetően rengeteg panellakás bejárati ajtója, ablaka, beltéri ajtaja, valamint portálajtaja lett kicserélve.

Panel lakás ajtócsere, ajtócsere panelban

  A fa bejárati ajtók népszerűsége azóta is töretlen, a műanyag és a fém nyílászárók elterjedése ellenére. Habár mindkét alapanyag kiválóan alkalmas ablakok és ajtók előállítására, a műanyag nyílászárók sokak számára ridegnek, barátságtalannak hathatnak.

Panel lakás ajtócsere - Egyedi fa ajtók készítése

 A fából készült ajtók a fa természetes szépséget és egyediségét maradéktalanul visszaadják, a modern gyártási folyamatoknak köszönhetően tartósak, ellenállóak és minden mai igénynek teljes mértékben megfelelnek.

A fa egyedi erezetét még szebbé tehetjük egy, az otthonunkhoz illő szín kiválasztásával, melyet katalógusunkból választhatunk ki. Az általunk kiválasztott szín nagymértékben feldobhatja otthonunkat, valamint az első benyomásra is hatással lehet, amennyiben vendégeket fogadunk a lakásban.

Az általunk kínált bejárati ajtók a legtöbb esetben borovi fenyőből készülnek. Gyártáskor rétegragasztott, hossztoldott, valamint igény esetén toldás nélküli alapanyagot használnak.

A kész ajtó profilvastagsága panellakások esetében 68 milliméter. A bejárati ajtó elkészítése után megkapja a végleges felületkezelést, melynek köszönhetően még ellenállóbbá válik a mindennapi használat ellen.

Lépcsőházi ajtócsere, panel lakás bejárati ajtó csere

 Otthonunk biztonságának megőrzése a bejárati ajtók első számú feladata, melyet biztonsági zár beépítésével lát el. A lépcsőházból otthonunkba szűrődő hangok kényelmünket zavarhatják, ezért a bejárati ajtók jelentős hangszigetelő képességgel vannak ellátva.

Kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően megakadályozza, hogy a fűtési szezon során a lépcsőház portálajtajának gyakori használata által otthonunk kihűlhessen, ezáltal jelentős energiát megspórolva a háztartásunknak.

 A helyszíni felmérés során a kollégánk felveszi a pontos méreteket a leendő nyílászáró legyártásához, amennyiben szükséges, segít a tökéletes ajtó kiválasztásában is, valamint a helyszínen már árajánlatot is tud adni a kívánt nyílászáróra. A gyártási idő függhet a választott ajtótól, valamint annak felületkezelésétől.

A gyártást követően a kész bejárati ajtó leszállításra kerül és rögtön el is kezdődhet az ajtó beépítési folyamat. Ez általában 2-3 órát vesz igénybe a kezdéstől egészen a végső finombeállítások elvégzéséig. A régi kibontott bejárati ajtót igény szerint elszállítjuk, amennyiben önnek gondot okoz a tárolása.


Tekintse meg alább eddig beépített fa bejárati ajtóinkat!Panel lakás ajtócsere nagyon gyorsan végrehajtható, hiszen egyszerűen kibontható, nem igényel ajtóbeépítés után kőműves munkát.

Panel lakás ajtócserét leggyakrabban itt végzünk:

Budapest, 3.kerület, 4.kerület, 8.kerület, 9.kerület, 10.kerület, 11.kerület, 13.kerület, 14.kerület, 15.kerület, 16.kerület, 17.kerület, 18.kerület, 19.kerület, 20.kerület, 21.kerület
Dunakeszi, Gödöllő, Érd

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.