fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Acél bejárati ajtó

Az acél bejárati ajtó a legmagasabb védelmet nyújtja otthonunk számára. Használatával jelentősen megnehezítünk egy esetleges betörést, így otthonunk, értékeink és családunk nagyobb biztonságban lesz. Az acél bejárati ajtók a lehető legjobb védelmet nyújtják a lakás számára, ám kültéri használatra nem alkalmasak.

Az acél bejárati ajtó előnyei

A műanyag bejárati ajtó, a fa bejárati ajtó, valamint az alumínium bejárati ajtókkal szemben az acél biztonsági ajtó még hatékonyabban védi meg otthonunkat. Az acél bejárati ajtó masszív, nehéz szerkezet, melyet a felépítésén kívül egy vagy több fejlett zárszerkezet is kiegészít. Egy betörés esetén az ajtón való bejutás nem csak nagyon nehéz a betörő számára, de hatalmas zajjal is jár, ezért sok esetben bele se kezdenek a műveletbe.

Az acél bejárati ajtó felépítése

A fém bejárati ajtó belsejében elhelyezett acéllemezek találhatóak az ajtó szerkezeti szilárdága mellett megnehezítik az ajtó vagy a zárszerkezet megfúrását, vagy az ajtó berúgását. Ezek az acéllemezek az ajtó hang és hőszigetelő képességét is nagymértékben javítják. Ennek köszönhetően a lépcsőházakból érkező zajok, valamint a gyakori portaajtó nyitás sokkal kisebb hatást gyakorol otthonunkra.

Ha valaki mégis úgy dönt, hogy megpróbálkozik a betöréssel, át kell fúrni az ajtóban található acél elemeket, az pedig elég komoly zajjal fog járni, amire a szomszédok is felfigyelhetnek. A betöréssel járó zaj, valamint az ehhez szükséges idő és a lebukás veszélyei miatt sokan inkább továbbállnak az ajtó láttán.

Az acél bejárati ajtó felületét MDF lapokkal van borítják be, ami a nyílászáró számára jelentősen szebb, természetesebb hatást kölcsönöz. Az ajtó borítására használt fa elemek eltakarják a robosztus fémszerkezetet, így nem csak biztonságos, hanem szép bejárati ajtót kapunk. Az ajtón található MDF borítást 5 festék réteg mellett 3 rétegnyi lakkozás teszi majd még vonzóbbá.

A fém biztonsági ajtókat kifejezetten zárt térben való használatra gyártják, ezért inkább panellakások és társasházak védelmére érdemes használni őket. A családi házak esetében az épület biztonságát hagyományos bejárati ajtóval kombinált biztonsági ráccsal növelhetjük.

Az acél biztonsági ajtó felépítése egy acél vázból áll, melyekben 1,5 mm vastagságú acéllemezek találhatóak. Ezek megakadályozzák, hogy az ajtó anyagát átégessék kívülről. A keresztben és hosszában elhelyezett vas merevítők az ajtó stabilitásáért, merevségért felelősek. Az ajtót tartó pántok süllyesztett kialakításúak, így még feszítővassal sem tehetnek kárt bennük.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.