fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Bejárati ajtó árak

A bejárati ajtó árak a készítéshez használt alapanyagok mellett a nyílászárók egyéb tulajdonságai is befolyásolhatják. A megszokottnak számító fa bejárati ajtók mellett ma már széles körben elterjedtek a műanyag nyílászárók is, melyet főként egyszerű használatuk és alacsony áruk tesz népszerűvé.

A bejárati ajtó számos egyéb kiegészítővel kerül felszerelésre a gyártás során, mint például a gumitömítések, modern zárak és vasalatok, valamint hőszigetelt üvegfelületek.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Bejárati ajtó gyártása különböző alapanyagokból

A különböző alapanyagból készített bejárati ajtó a gyártás során ugyanazoknak a követelményeknek kell, hogy megfeleljenek. Ezek a követelmények a megfelelő minőség, biztonság, valamint a megbízhatóság. Természetesen fontos a külső megjelenés is, ennek érdekében többféle formájú vagy típusú ajtó közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt.

Fa bejárati ajtó árak


A fa bejárati ajtók népszerűsége semmit sem csökkent az idők során. A klasszikusnak számító fa bejárati ajtók a technika fejlődésének köszönhetően semmiben sem maradnak el az egyéb anyagokból előállított társaiktól.

A fa bejárati ajtók a legnagyobb számban borovi fenyőből készülnek, ami egy tartós, jó ár-érték arányú, valamint látványos nyílászáró gyártását teszi lehetővé. A gyártás során a faanyagot rétegragasztással állítják elő, mellyel minimálisra csökkenthető az ajtó vetemedése. A vetemedés kiküszöbölésével biztosítható, hogy a fa bejárati ajtó használata ne ütközzön nehézségekbe.

A rétegragasztás során többrétegnyi faanyagot ragasztanak össze, mely szilárdabb, stabilabb szerkezetet biztosít, valamint ellenállóvá teszi az ajtót a környezeti hatásokkal szemben. Az ilyen hatások közé tartozik a pára, különböző csapadékok, valamint az erős napsütés.

Fa bejárati ajtó gyártása


A fa bejárati ajtók a gyártásuk során átesnek a felületkezelésen, a fent említett időjárásból eredő problémák megelőzése mellett a felületkezelés, festés az ajtó megjelenésére is hatással van. A felületkezelés festékkel illetve lazúr felhasználásával is történhet, melyek más-más külsőt biztosítanak a fa nyílászáró számára. A felületkezelés habár hatással van a fa bejárati ajtó árak alakulására, ám szükséges a hosszan tartó használat és a minőség megőrzése céljából.

A fa bejárati ajtó árak természetesebben magasabbak, amennyiben üvegezéssel ellátott nyílászárót választunk. Ilyenkor a bejárati ajtó hőszigetelt üvegezés felhasználásával készül. A hagyományos üveggel ellentétben a hőszigetelt üvegezés hatékonyabb hő és hangszigetelést tesz lehetővé, így otthonunk komfortja is megnövelhető.

Műanyag bejárati ajtó árak


A műanyag bejárati ajtók elsősorban a modern alapanyagokat és formákat kedvelők számára javasoljuk. A műanyag bejárati ajtó árak alacsonyabbak társaiknál, ám ennek ellenére kiváló hőszigetelési és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek.

A műanyag nyílászárók felületét nem szükséges festeni, így nem csak olcsóbban állíthatóak elő, ám a felhasználónak sem kell majd gondoskodnia az újrafestéséről. A műanyag bejárati ajtó felülete könnyedén tisztántartható, mivel a legtöbb tisztítószernek ellenáll.

A gyártáshoz PVC-t használnak, a bejárati ajtó árak ennek köszönhetően jóval alacsonyabbak a fából vagy fémből készült társaikénál. A műanyag bejárati ajtók üreges kialakításuk nem csak alacsony tömeget tesz lehetővé, de a belsejükben található levegőt felhasználva biztosítják a megfelelő hőszigetelést otthonunk számára.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.