fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Bejárati ajtó bontással és helyreállítással


Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Az otthonunkban vagy más épületben található bejárati ajtók nagyon magas igénybevételnek vannak kitéve. A legfontosabb feladatuk az érkező és távozó személyek szabad, zavartalan közlekedésének a biztosítása, valamint az ártó szándékkal érkező személyek távoltartása. Hő és hangszigetelő képességük pedig otthonunk komfortérzetét hivatott növelni.

A régi, több évtizede beépített bejárati ajtók jelentős része mára már nagyon rossz állapotban vannak. Működtetésük nehézkessé vált, a vetemedésnek a néhány évente történő újrafestésnek köszönhetően szorulhatnak és megakadhatnak.

Bejárati ajtó csere

A bejárati ajtó cseréjével ezek a problémák megszüntethetőek, valamint otthonunk biztonsága is jelentősen megnövelhető a modern zárszerkezeteknek köszönhetően. Többféle kivitelű fa bejárati ajtó közül választhatunk otthonunkba, az egyszárnyas, kétszárnyas és aszimmetrikus szárnnyal ellátott bejárati ajtókon kívül lehetőségünk van többféle üvegezés közül kiválasztani a nekünk tetszőt, vagy pedig üvegezés nélküli ajtót választani.

A bejárati ajtó a helyszínen felvett méretek és a megrendelő igényei alapján elkészített terv alapján megkezdődhet az ajtó gyártása. Az legyártott bejárati ajtó a helyszínre szállítás után azonnal be is szerelhető.

Az új bejárati ajtó cseréje előtt a régi ajtó és annak tokszerkezete kibontásra kerül a falnyílásból. Ez a művelet sajnos rengeteg kosszal járhat valamint az ajtót befogadó falnyílás környékén a fal felülete is megsérülhet a bontás során.

A beépítés befejeztével a falak helyreállítását előzetes megbeszélés alapján helyreállítjuk, a törmeléket és a kibontott ajtó szerkezetét elszállítjuk a helyszínről.

A helyreállított falfelületet festhető, csempézhető vagy tapétázható állapotban adjuk át, az új fa bejárati ajtó pedig készen áll a használatra és a lakás védelmére.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.