fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Bejárati ajtó olcsón

A bejárati ajtó olcsón, vagy akár magasabb áron is lecserélhető. Az ajtócsere költségei nagymértékben függenek az ajtó gyártásához használt alapanyagtól, az ajtó méretétől és kialakításától, felszereltségétől. Egy olcsó bejárati ajtó is lehet jó minőségű, a magas árat sok esetben az ajtó megjelenése okozza. Egy egyszerűbb kinézetű, bármilyen alapanyagból elkészített, hagyományos formájú ajtó olcsóbb, mint egy íves kialakítású bejárati ajtó. 


Bejárati ajtó olcsón, milyen lehetőségeink vannak?


Amennyibe az ajtócsere során a költségek alacsonyan tartása a fő szempont, több lehetőség is a rendelkezésünkre áll. Több alapanyag is szóba jöhet a választáskor, ám a bejárati ajtó olcsón történő előállítására a műanyag, valamint fa nyílászárók a megfelelőek.

A műanyag bejárati ajtó olcsón, ám kompromisszumok nélkül képes ellátni fő feladatát, ami az épület védelme, valamint a hatékony hőszigetelés biztosítása. A műanyag bejárati ajtó profiljainak belseje üreges kialakítású, az itt található légkamrák felelnek a szerkezet megfelelő hő és hangszigeteléséért.

A fa bejárati ajtók ára némileg magasabb, ez részben a gyártáshoz használt faanyag ára, valamint a felületek festésének következménye. A fa bejárati ajtó olcsón és drágán is elkészíthető, függően a gyártáshoz használt fafajtától, valamint az ajtó kialakításától.

Bejárati ajtó olcsón, bejárati ajtó szabványméretben


A tömeges termelésnek köszönhetően a bejárati ajtó olcsón, valamint gyorsabban készíthető el. Előfordulhat, hogy ki se kell várnunk a gyártási időt, mivel az általunk kiválasztott fa bejárati ajtó raktárról is elérhető.  A szabványméretű bejárati ajtó beépítése a szabvány szerint kialakított, vagy pedig azokkal azonos méretű falnyílásokba történik. A ma használt, modern szabványméretű bejárati ajtó beépítése a legtöbb újabb építésű épületben lehetséges.

Bejárati ajtó olcsón, bejárati ajtó egyedi méretben


Az egyedi méretű gyártásnak köszönhetően is van lehetőségünk bejárati ajtó olcsón történő cseréjére. Az egyedi méretű gyártásnak köszönhetően nem a falnyílás méretének megfelelő nyílászáró készíthető, de lehetőségünk van kisebb nagyobb mértékben módosítani is az ajtó külsején.

Az egyedi gyártású bejárati ajtó költségei alacsonyan tarthatóak, ennek egyik módja, ha a hagyományos külsejű hőszigetelt üveget választunk. Ezek ára alacsonyabb, mint a színes vagy mintás savmaratott társaiké, viszont ugyanolyan mértékű szigetelést tesznek lehetővé.

Amennyiben a régi bejárati ajtónk íves kialakítású, lehetőségünk van annak helyére egy hagyományos formájú ajtót is beépíteni, ami jóval olcsóbb. Ez a művelet sok esetben igényel némi kőműves munkát, mivel a falnyílást át kell alakítani.

Bejárati ajtó beépítésének módjai


Az ajtócserének két lehetséges módja van. A hagyományos ajtócsere a régi szerkezet teljes kibontásával jár, ami nem csak több idő, de a falak sérülésével is járhat. Ezeket a sérüléseket utólag javítani kell, ami természetesen további költségekkel jár.
  • Bejárati ajtó beépítése hagyományos módon


A hagyományos ajtócsere a régi szerkezet kibontásával történik. Az ajtókeret elvágását követően a keret darabjait óvatos feszegetéssel távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a falak a lehető legkisebb mértékben károsodjanak.

A törmelék és a por eltávolítása után az új ajtó kerete először ékek segítségével, majd egy alapos ellenőrzést követően csavarokkal is rögzítésre kerül. A falnyílás belső oldala, valamint a keret közti hézag feltöltéséhez Pur habot használunk, majd a száradást követően takaróelemekkel borítjuk be.
  • Bejárati ajtó beépítése bontás nélkül


A bontás nélküli ajtócsere azokban az esetekben nyújt megoldást, mikor szeretnénk elkerülni a bontásból eredő falsérüléseket, valamint a nagy felfordulást otthonunkban. A bontás nélküli ajtócsere elvégzése rövidebb ideig tart, valamint nem igényel utólagos helyreállítást, ezért sok esetben jelentősen olcsóbb, mint a hagyományos ajtócsere.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.