fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Beltéri ajtók olcsón

A beltéri ajtók olcsón legyárthatóak, valamint beépíthetőek a fa bejárati ajtóhoz képest. Ez abból adódik, hogy beltéri ajtókat nem szükséges fejlett zárszerkezettel, valamint hőszigeteléssel ellátni. Legfontosabb feladatuk a belső terek elválasztása, valamint az előnyös megjelenés biztosítása az épület belső terei számára.

A gyártás költsége elsősorban az ajtó alapanyagától, méretétől, felületkezelésétől, valamint a felhasznált üvegezéstől függ, így akár a beltéri ajtók olcsón is előállíthatóak.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Beltéri ajtók olcsón, beltéri ajtók gyártása


A borovi fenyő kiválóan alkalmas a nyílászárók készítésére, de emellett számos egyéb fafajta is felhasználható a célra. A borovi fenyő használatával természetes és egyedi szépséggel rendelkező beltéri ajtókkal láthatjuk el otthonunkat, ehhez a remek ár-érték arány is hozzájárul.

A beltéri ajtó gyártása során rétegragasztott faanyagot használnak, melyeket hossztoldott, illetve toldásnélküli anyagból ragasztanak össze.

A hossztoldott faanyag készítése több felhasználásával készül, amelyekből az előnytelen, hibás, valamint a kevésbé szép részek eltávolításra kerülnek. Ezt követően a hibátlan részek összedolgozásra kerülnek.

Az ékcsapos rögzítés segítségével hossztoldott borovi fenyő lecek a tömör faanyaghoz hasonló szilárdsággal rendelkeznek, emellett pedig a nyílászáró árára is nagy hatást gyakorolnak. A hossztoldás segítségével a beltéri ajtók olcsón, valamint hibátlan felülettel készíthetőek el.

A toldásnélküli fa beltéri ajtók gyártása a megfelelő  méretű, valamint hibáktól mentes faanyag ritkasága miatt jóval magasabb költséggel jár. A magasabb gyártási költségért cserébe a beltéri ajtó tökéletes, egybefüggő faanyagból kerül összeszerelésre.

Beltéri ajtók olcsón, a felületek kezelése, festése


A beltéri ajtók felületét nem minden esetben szükséges festeni, ám a minőség megőrzése céljából kifejezetten előnyös, ha úgy rendeljük meg őket. A beltéri ajtók felületének színét a RAL színskálából választhatjuk ki, de lehetőségünk van színtelen lakkal történő kezelésre is. Utóbbi esetben a beltéri ajtó felületén láthatóak maradnak a faanyag természetes mintázatai.

A felületkezelés a beltéri ajtó végső összeszerelése előtt történik, így az ajtó teljes felülete megkapja a szükséges védelmet. Így nem kell aggódnunk amiatt, hogy a nehezen hozzáférhető, vagy pedig a nem látható helyeken idő előtt megromlik majd a beltéri ajtó állaga.

A gyártás során történő felületkezelés ugyan többlet költséggel jár, ám így a megrendelőnek hosszú ideig nem kell majd aggódnia az ajtó felülete miatt. A fából készült nyílászárók felülete igényelhet némi gondozást, a felületek festését, kezelését 7-8 évente érdemes megújítani.

Beltéri ajtók típusai


A beltéri ajtók egyszárnyas, kétszárnyas kivitelben is elkészíthetőek, a hagyományosan nyitható beltéri ajtók helyett sok esetben akár tolóajtó is beépíthető. A hagyományos módon nyíló beltéri ajtók balos, jobbos, valamint kétszárnyas kivitelben könnyedén beépíthetőek a meglévő beltéri ajtók helyére. A csere során lehetőségünk van eltérő nyitásirányú nyílászáró beépítésére, amennyiben úgy praktikusabb számunkra.

A tolóajtók nemcsak helytakarékosabbak a hagyományos beltéri ajtóknál, hanem nagyon praktikusak, valamint látványosak is. A beltéri tolóajtóknak két típusa létezik, melyek egy, valamint kétszárnyas kivitelben is választhatóak, így nagyobb méretű, szélesebb falnyílások esetén is megoldást jelenthetnek.

A fal előtt futó tolóajtó beszerelése egyszerű és olcsó, használatuk során a fal egyik oldala teljesen szabad marad. Ez a típus a falnyílás fölé szerelt karnisra kerül rögzítésre, így a bútorozás során elegendő helyet kell hagyni az ajtó zavartalan kifutása számára. Ilyenkor sok esetben elegendő, ha 5-10 centiméterrel előrébb kerülnek a bútoraink, és az ajtó használata nem ütközik akadályokba.

A falban futó tolóajtó még praktikusabb használatot tesz lehető, mivel a nyitott ajtó teljesen eltűnik a falakban kialakított üregekben. A beépítésük előtt gipszkartonos vagy kőműves munkára van szükség, ez pedig további költséget jelenthet számunkra. A falban futó tolóajtók használata esetén mindkét falrész szabadon berendezhető vagy bútorozható.

Üvegezett vagy tömör beltéri ajtók olcsón


A beltéri ajtók tömör és üvegezett kivitelben is elkészíthetőek. A tömör kivitelű beltéri ajtók természetesen olcsóbbak, ám a nekünk tetsző színű vagy típusú üvegezés beépítésével még látványosabb nyílászárót kaphatunk. A beltéri ajtók üvegezése víztiszta, színes, vagy akár savmaratott üvegből is lehetséges.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.