fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Borovi fenyő bejárati ajtó

A borovi fenyő bejárati ajtó a természetes alapanyagának, valamint robosztus kivitelének köszönhetően nem csak szebbé varázsolja otthonunkat, hanem megfelelő biztonságot is biztosít számára. A bejárati ajtó gyártása sokat fejlődött az idők során, a modern, egyéb alapanyagok megjelenése ellenére továbbra is nagyon népszerűek a fából készült bejárati ajtók. A műanyag vagy különböző fémből készült nyílászárók sok ember számára rideg látványt nyújt, ezzel ellentétben a fa bejárati ajtó szép és egyedi mintával díszíti az épületet.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

A borovi fenyő bejárati ajtó előnyei


A modern fa bejárati ajtók a technikai fejlődésnek köszönhetően már sokkal tartósabbak elődeiknél, a fejlett záraknak köszönhetően pedig jóval biztonságosabb is. Gyártásuk során kiemelt figyelmet fordítanak a hőszigetelésre, valamint a hangszigetelésre. A természetes alapanyagnak köszönhetően az ajtó látványos külsőt biztosít a helység számára, melyet a fából készült dolgok kedvelői értékelnek igazán.

A rétegragasztott és hossztoldással előállított borovi fenyő bejárati ajtó egységes, szép felülettel rendelkezik, a rétegragasztott anyagnak köszönhetően pedig ellenálló lesz a vetemedéssel szemben. A még hatékonyabb záródás és szigetelés érdekében a bejárati ajtó hőszigetelt üvegezéssel, valamint dupla gumi tömítéssel kerül felszerelésre.

Borovi fenyő bejárati ajtó gyártása és felületkezelése


Az ajtó gyártásához rétegragasztott faanyagot használnak, melyet több rétegnyi fa összeragasztásával állítanak elő. Ennek hatására sokkal szilárdabb, stabilabb szerkezet érhető el, mely megakadályozza az ajtó vetemedését. A vetemedés kiküszöbölésével az ajtó nagyon hosszú időn keresztül megbízhatóan, valamint könnyedén lesz használható.

A borovi fenyő bejárati ajtó az alapanyagának köszönhetően külső és belső használatra egyaránt alkalmas. A borovi fenyőből készült nyílászárók tartóssága még tovább megőrizhető a megfelelő felületkezelés elvégzésével.

A borovi fenyő bejárati ajtó felületét a gyártás során festik, így minden szükséges pontra elegendő védelem jut. A felületkezelés hatására a bejárati ajtó hosszú időn keresztül megőrzi szépségét és állapotát.

A felületkezelés során a RAL színskála színei közül van lehetőségünk kiválasztani a számunkra megfelelő árnyalatot, ebben az esetben a fa mintáját a festék teljes mértékben befedi. Amennyiben nem szeretnénk a fa egyedi erezetét festékkel beborítani, lehetőségünk van a lazúrral történő felületkezelés választására is. A borovi fenyő bejárati ajtó felületkezelésének megújításával akár évtizedeken keresztül megőrizhetjük az ajtó állapotát, ennek eléréséhez 7-8 évente érdemes újrafesteni őket.

Szabványméretű borovi fenyő bejárati ajtó


A szabványméretben történő gyártás segítségével a nyílászárók nagyobb tételben gyárthatóak, ezért gyártásuk kevesebb időt vesz igénybe, valamint alacsonyabb áron lehetséges. Ezek a méretek a mai szabvány szerint kialakított falnyílások számára teszi lehetővé az ajtó legyártását, ezért többnyire az újabb építésű házaknál, lakásoknál kerülnek beépítésre.

A régebbi épületek esetén méretbeli egyezés szükséges a nyílászáró, valamint a meglévő falnyílás között.

Egyedi méretű gyártás


Az egyedi méretben gyártott borovi fenyő bejárati ajtó bármilyen épület számára megoldást jelenthet az ajtó cseréje esetén. Az egyedi méretű falnyílások pontos méretei egy helyszíni felmérésen kerülnek rögzítésre, ez garantálja a megfelelő méretben történő gyártást, valamint a problémamentes beépítést.

Az egyedi gyártású fa bejárati ajtók előállítása némileg nagyobb költséggel jár, valamint esetenként több időt vesz igénybe, ám ezért cserébe bármelyik falnyílás ellátható a tökéletes méretű ajtóval.

Az egyedi gyártású fa bejárati ajtó készítése során lehetőségünk van az igényeinknek megfelelő ajtó elkészítésére. Ennek köszönhetően akár íves, nagyobb méretű. vagy pedig nyitható ablakkal felszerelt bejárati ajtót is választhatunk, mindezt a nekünk tetsző színben.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.