fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Egyedi bejárati ajtó gyártása és beépítése

Az egyedi bejárati ajtó beépítése az esetek többségében a mai szabványoktól eltérő méretek szerint kialakított falnyílásokban történik. Az egyedi gyártásnak köszönhetően bármilyen méretű falnyílás részére elkészíthető a tökéletes méretű bejárati ajtó, valamint a nyílászáró kivitele és külső jegyei is megváltoztathatók.

A bejárati ajtó otthonunkban betöltött szerepe


Akárhányszor elmegyünk otthonról, vagy éppen hazaérkezünk, a bejárati ajtó segítségével tesszük ezt meg. Távollétünkben a bejárati ajtó óvja otthonunkat az idegenektől, rossz szándékkal érkezőktől. Különálló épületek esetén megóvja otthonunkat az időjárás hatásaitól, valamint a kintről érkező zajokat is lecsökkenti.

Ennek érdekében a gyártás során gondoskodnak a megfelelő hőszigetelésről, illetve hangszigetelésről is. Társasházak, panelházak esetében a külső védelmet elsősorban a portaajtó végzi, még a lakások védelmét a hozzájuk tartozó bejárati ajtó.

Az egyedi bejárati ajtó gyártás előnye


Az egyedi méretű bejárati ajtó gyártás lehetővé teszi, hogy újépítésű vagy akár régebbi épületek falnyílásához megfelelő nyílászáró készüljön. Panellakások vagy régebbi családi házak esetében gyakran csak az egyedi méretű gyártás garantálja a megfelelő eredményt, így a beépítés során már nem érhet minket meglepetés.

Az egyedi bejárati ajtó másik fontos előnye, hogy akár egyedi elképzeléseink szerinti ajtó is elkészíthető belőle. Ebbe beletartoznak a különböző formájú vagy ívekkel ellátott bejárati ajtók is, így a csere során nem kell feltétlen ragaszkodnunk az ajtó régi kiviteléhez. Az ajtó színe mellett kiválaszthatjuk a számunkra szimpatikus üvegtípust, melyeknél többféle forma vagy elosztás is rendelkezésünkre áll.

Egyedi bejárati ajtó fából


A mai fa bejárati ajtó tökéletes ötvözete a modern technikának, valamint a természetes anyagoknak. Gyártásuk történhet tölgyfa, lucfenyő, valamint egyéb fajták felhasználásával, ám a legnagyobb számban borovi fenyőből készítik őket. Ehhez rétegragasztott borovi fenyő leceket használnak, melyek előállítása hibakiejtett, hossztoldással előállított anyagot használnak. A hibás részek kivágásával, valamint a megfelelő darabok összetoldásával hibátlan felületű ajtó gyártható.

Egyedi bejárati ajtó műanyagból


Az utóbbi évtizedekben egyre népszerűbb műanyag nyílászárók nagyon jó ár-érték arányt képviselnek. Egyszerű karbantartás, és könnyű használat jellemzi őket, emellett nagyon jól zárnak és szigetelnek. Az egyedi bejárati ajtó műanyag profiljai belsejében meghatározott számú légkamra található, ez biztosítja a nyílászáró számára a megfelelő hőszigetelést.

A műanyag bejárati ajtó felületét nem kell festéssel ellátni. A gyártás során használt alapanyagnak köszönhetően tartósan megőrzik fehér színűket, még az erős UV sugárzás ellenére is. Lehetőségünk van fa hatású, vagy más színű egyedi bejárati ajtó kiválasztására is. Ilyenkor az ajtó alkotóelemeinek felületére laminálják a kiválasztott színű vagy mintájú fóliát.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.