fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Egyedi gyártású fa bejárati ajtók


Az egyedi gyártású fa bejárati ajtóknak köszönhetően saját ízlésünk alapján, kompromisszumok nélkül választhatjuk ki otthonunk nyílászáróit.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

A bejárati ajtó otthonunk egy olyan használati tárgya, melyet az év minden egyes napján intenzív használatnak teszünk ki, hosszú éveken keresztül. A többi használati tárgyhoz hasonlóan időnként törődést és gondozást igényel, egy bizonyos idő után pedig le kell őket cserélni.

A nyílászáró csere általában egy szakember általi méretfelvétellel kezdődik. A helyszínre érkezve segít kiválasztani a leendő bejárati ajtót, az általa felvett pontos méretek és az ügyfél által kiválasztott szín és fazon alapján kerül legyártásra a kívánt bejárati ajtó.

A nyílászáró mérete panellakásoknál és társasházaknál általában adott, ilyenkor szabványméretű nyílászáró kerül legyártásra. Családi házak esetében, főként az újépítésűeknél már nagyobb mozgástere van a tulajdonosnak a nyílászáró és annak bizonyos paramétereinek kiválasztásánál.

Egyedi méretű ablakok


Rengeteg családi ház egyedi méretű ablak és ajtónyílásokkal van ellátva, ezeknél a szabvány méretű ajtók csak ritkán alkalmazhatóak. A bejárati ajtók és ablakok egyedi méretben gyártása ma már nem számít nehézségnek, árban sem térnek el különösebben a szabványos méretű társaiktól.

A felvett méretek és a felmért igények alapján néhány hét alatt elkészül a kiválasztott bejárati ajtó, és a pontos méreteknek köszönhetően biztos, hogy befér majd a régi bejárati ajtó helyére.


Az egyedi méret és gyártás előnyei

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Az egyedi gyártású bejárati ajtóknak és ablakoknak az egyik legnagyobb előnye hogy az ajtó több tulajdonságán is változtathatunk. A fából készült nyílászárók többféle fafajtából készülhetnek, de a jelentős részük borovi fenyőből készül. Bejárati ajtó cseréjénél lehetőségünk van megváltoztatni a nyitás irányát, akár még azt is, hogy befelé vagy kifelé nyíljon, bár utóbbi ritkán ajánlott.

Az ajtó a felületkezelést követően többféle színnel való ellátást is lehetővé tesz, ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatjuk a nekünk tetszőt. Lehetőségünk van a biztonsági zár és a kilincs kiválasztására, mellyel az ajtó által kínált biztonságérzet növelhető meg, a kilincset pedig egyéni igényünk és tetszésünk alapján választhatjuk ki.Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.