fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Egyedi méretre gyártott ajtócsere Budapesten


Az otthonunkban található bejárati ajtók sokáig szinte kizárólag fából készültek, a 80-as években egyre jobban kezdtek elterjedni a műanyagból és különböző fémekből készült nyílászárók.

A fából készült valamint műanyag és fém bejárati ajtók tökéletesen ellátják feladatukat, de néhány tulajdonságuk eltérő. Az új bejárati ajtónk alapanyagának kiválasztása manapság már csak ízlésünk és pénztárcánk függvénye.

Fa nyílászárók


A fából készült nyílászárók, köztük a fa bejárati ajtó egyik legnépszerűbb tulajdonsága hogy természetes anyagból készül. Többféle színben elkészíthető, emellett felületkezelésük lehetővé teszi, hogy a fa természetes erezete látható maradjon, amennyiben ezt szeretnénk.

Vidéki környezetben tökéletesen belesimul a környezetbe, belvárosban pedig nagyon üdítően hathat a fa ajtók által sugárzott természetesség.

Fa nyílászárók anyaga


Többféle fafajtából készülnek nyílászárók, ezek közül a leggyakoribb választás a borovi fenyő. A borovi fenyő ellenálló az időjárással szemben, emellett tartós, ezért minőségét nagyon hosszú ideig megőrzi. A bejárati ajtó hossztoldott és toldásmentes faanyagból készül. A régen gyártott ajtókkal ellentétben itt már nem kell aggódnunk, hogy idővel elvetemedik a faanyag, ezt a gyártás során rétegragasztás segítségével érjük el.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


A fa bejárati ajtó felületét megrongáló rovarok és gombák ellen hatékony védelmet nyújtó felületkezelést kapnak a gyártás során. A fa bejárati ajtó felülete sokféle színnel ellátható, ezáltal könnyen kiválaszthatjuk az ízlésünknek megfelelőt.

A fából készült bejárati ajtók egyedi méretben és többféle kivitelben is elkészíthetőek, ezáltal minden felhasználói igényt képesek kielégíteni. A faanyagnak köszönhetően egy bizonyos mértékig íves nyílászárók is elkészíthetőek. Az íves felületek fix üvegezéssel vagy nyitható kivitelben is készülhetnek, ennek köszönhetően változatos nyílászárók gyártását teszik lehetővé.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.