fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Fa ablakcsere


A régi ablakaink cseréjével, otthonunk nem csak modern és energiatakarékos lesz, hanem jelentősen hozzájárul a biztonságunk és kényelmünkhöz is. A rosszul záródó, vetemedett ablakainkon által rengeteg energiát veszíthetünk a fűtési időszakban, ami jelentős plusz költséget jelenthet nekünk. Ma már többféle alapanyagú nyílászáró áll rendelkezésünkre, de a továbbra is nagyon népszerűek a fa ablakok. A fa ablakcsere által otthonunkat szép természetes alapanyagú nyílászárókkal láthatjuk el, ami nemcsak energiatakarékos, hanem egy kis természetet is juttat otthonunkba.


Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Fa ablakcsere – A fa ablakcsere lépései


A fa ablakcsere folyamatának legfontosabb lépési a helyszíni felmérés, az ablak legyártása, valamint annak beszerelése.

Helyszíni felmérés


A fa ablakcsere előtt a legtöbb egy helyszíni felmérés történik, amely során egy szakember rögzíti a falnyílások méreteit. A rögzített méretek alapján történik majd a fa ablak legyártása. A helyszíni felmérés által biztosítható hogy a legyártott fa ablak a beférjen a leendő helyére.

Gyártás és beépítés


A felvett méretek alapján megkezdődhet az egyedi vagy szabványméretű fa ablakok gyártása. A legyártott ablakok a végső összeszerelést követően lesznek lefestve a kívánt színre. Az elkészült ablak az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkezik, majd pedig megkezdődhet a beszerelése.

Az új fa ablak beépítését megelőzően kibontásra kerül a falnyílásból a régi ablaktok, kivéve abban az esetben, ha bontás nélküli ablakcsere történik. A törmelék és a por eltakarítása után először ékek segítségével ideiglenesen, majd pedig egy alapos ellenőrzést követően csavarokkal véglegesen is rögzítésre kerülnek. Ezt követően felhelyezésre kerülhetnek az ablak nyílói is.

A falnyílás és az ablak közti néhány centis hézagot Pur habbal töltjük fel, majd az ablakkal megegyező színű fa takaróléc segítségével lesznek lefedve. A fa ablakcsere utolsó lépéseként egy finombeállítás szükséges, ami az ablak könnyű használatát teszi lehetővé.

Fa ablakcsere – Miért válasszunk fa ablakot otthonunkba?


Akik természetes alapanyaggal szeretik körbevenni magukat, azoknak a fém vagy műanyag nyílászárók ridegnek, idegennek tűnhetnek. A fa ablakok hőszigetelő képessége felveszi a versenyt a többi alapanyaggal, emellett egyedi és szép külsőt kölcsönöz a nyílászárónak, valamint az épületnek egyaránt.

A fa ablakok egyedisége részben annak köszönhető, hogy nincs két egyforma faanyag. Ezen felül többféle fafajtából is elkészíthetőek, amelyek alkalmasak a kültéri használatra. A fa ablakgyártás során az egyik leggyakrabban használt fafajta a borovi fenyő.

A fa ablakok a felületkezelésüknek köszönhetően többféle színnel elláthatóak, ezért bármilyen környezetben jól mutatnak.

Fa ablakcsere – borovi fenyő ablakok alapanyaga


A borovi fenyő egy sárgás, barnás árnyalattal rendelkező fenyőféle, melynek felülete szép mintával rendelkezik. A borovi fenyő kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Tartós és ellenálló az időjárással szemben, emellett könnyen megmunkálható fafajta.

A borovi fenyőből készült fa ablakok rétegragasztott faanyagból készülnek. A rétegragasztás által az ablak szerkezeti szilárdsága megnő, ennek következményeként nem lesz hajlamos a vetemedésre. A fa ablakok gyártása hossztoldott, illetve toldásnélküli lécek felhasználásával is történhet, ám utóbbi jelentősen drágább kategóriát képvisel.

A fa ablakokat a gyártás során ellátják a szükséges védelemmel a fa felületét rongáló rovarokkal és penésszel szemben. A felületkezelésnek köszönhetően a fa ablakunk hosszú évekig megőrzi majd szépségét és minőségét.

Fa ablakcsere – fa ablakok hőszigetelése


A fa, mint alapanyag, nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik. Az ablakok jelentős részét üvegfelület alkotja, ezért a hatékony hőszigetelés kialakításához minden esetben hőszigetelt üvegezés beépítése szükséges. A hőszigetelt üvegezés segítségével megakadályozható hogy otthonunk az üvegfelületen keresztül rengeteg hőt veszítsen el.

A fa ablak nyílói és a tokszerkezete között található vékony hézagon keresztül a levegő szabadon áramolna. Ennek megszüntetése érdekében az ablaktok és a szárny közé gumiszigetelést rögzítenek. A gumiszigetelés az ablak bezárásakor összenyomódik, ezzel útját állva a levegőnek.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.