fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Fa bejárati ajtó egyedi méretben

A fa bejárati ajtó egyedi méretben, valamint a modern szabványnak megfelelő méretben egyaránt készül, így ajtócsere esetén bármelyik épülethez tartozó falnyílásban lehetséges az ajtó cseréje. A fa bejárati ajtó védelmet nyújt otthonunk számra, ott tartózkodásunk, valamint távollétünk esetén is. Készítésük többféle faanyagból történhet, a borovi fenyő a leggyakrabban használt faanyag a nyílászárók gyártásákor.

Fa bejárati ajtó egyedi méretben – Az egyedi gyártás előnyei

A fa bejárati ajtó egyedi méretben történő gyártása segítségével bármilyen épület számára legyártható a méretben megfelelő, valamint igényeink alapján elkészített bejárati ajtó. A mai szabványméretű nyílászárók többnyire az újabb építésű házak, lakások falnyílásaihoz igazodnak, a régebbi épületek általában ezektől eltérő méretű vagy kialakítású bejárati ajtókat igényelnek.

Az egyedi méretű ajtó gyártásának egyik alapkövetelménye a pontos méretek felvétele, melyet egy szakember végez el a helyszínen. A bejárati ajtó, valamint a falnyílás pontos mérete mellett rögzítésre kerülnek az ajtóval kapcsolatos egyéb igényeink is.

Ennek segítségével többféle vastagságú, elrendezésű, valamint egyéb kiegészítővel ellátott nyílászáró készítése is lehetséges. A pontos méretek felvétele garantálja, hogy a legyártott fa bejárati ajtó beépítése problémáktól mentes legyen.

Az egyedi méretű gyártás során, amennyiben a falnyílás méretei megfelelőek, választhatunk egyszárnyas, szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelű kétszárnyas bejárati ajtót, melyet fix üveggel, nyitható ablakkal láthatunk el, valamint az ajtó mellett és fölött oldal és felső világítóval is felszerelhetőek.

Az egyedi méretű gyártás a mai szabványméretnek megfelelő falnyílások esetén is hasznunkra lehet, ennek segítségével nem kell beérnünk a szabvány nyílászárók adta lehetőségekkel, akár teljes mértékben a magunk igényeire alakíthatjuk otthonunk bejárati ajtaját.

A fa bejárati ajtó egyedi méretben történő gyártása

A helyszíni felmérésen rögzített méretek és igények alapján megkezdődhet a bejárati ajtó gyártása, mely rétegragasztással előállított hossztoldott, illetve toldás nélküli faanyagból is történhet. A hossztoldott faanyag előállítás több lécből történik, melyekből eltávolítják a csúnya vagy hibás részeket, a többi részből pedig elkészítik a megfelelő méretű és hosszúságú fa leceket.

A rétegragasztott faanyag használatával kiküszöbölhető a régen gyártott fa nyílászárókra jellemző vetemedés, mely hosszabb-rövidebb idő alatt a bejárati ajtó vetemedését okozta. A fa bejárati ajtó így hosszú időn keresztül tökéletes záródást, valamint probléma mentes használatot tesz lehetővé.

Fa bejárati ajtó egyedi méretben – Az ajtó üvegezése

Az üvegezett bejárati ajtók a legnagyobb számban a családi házaknál kerülnek beépítésre, melyek természetes megvilágítást biztosítanak az előszoba részére, az üvegen keresztül pedig kitekintést is lehető tesznek. Az egyedi gyártásnak köszönhetően kiválaszthatjuk, hogy mekkora, hány darab, valamint milyen formájú és típusú üveg kerüljön beépítésre.

A kiválasztott üvegtípus a megfelelő szigetelés biztosításához hőszigetelt üvegezésből készül, legyen az a hagyományos víztiszta, vagy egy díszesebb savmart üvegtípus.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.