fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Fa bejárati ajtók gyártása, helyszínre szállítása és beszerelése


A nyílászárók cseréjével nem csak modernizálhatjuk otthonunkat, hanem biztonságosabbá is tehetjük. Az elavult, nehezen záródó vagy huzatos bejárati ajtónkat modern, hőszigetelt ajtókra cserélve sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


A bejárati ajtó otthonunk egyik fokozott igénybevételnek kitett eszköze. Mivel napi szinten rengeteg alkalommal van használatban, így fontos hogy ellenálljon az őt érő erőkkel szemben. Manapság már többféle alapanyagból készítenek bejárati ajtót, ám a fa nyílászárók népszerűsége továbbra is töretlen.

A fa bejárati ajtó


A bejárati ajtók családi házak esetében az épület homlokzatában foglalnak helyet, ezáltal kivannak téve az időjárásból eredő hatásoknak. Az épület tájolásától függően érheti erős napsütés, eső vagy hó, de emellett a páratartalom változása is hatással van rájuk.

Ahhoz hogy a bejárati ajtónk elviselje ezeket a hatásokat, fontos hogy jó minőségű nyílászárót vásároljunk, valamint az ajtó beépítést is bízzuk szakemberre.

A borovi fenyő


A borovi fenyő az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb faanyag napjainkban. A nyílászárók gyártásán kívül számos terülten számít gyakori alapanyagnak. Külső és belső használatra egyaránt alkalmas.

A borovi fenyő tartós, ellenálló fafajta, mely látványos külsőt kölcsönöz a bejárati ajtónknak és ablakainknak egyaránt. A fa nyílászárók vetemedése a rétegragasztásnak köszönhetően már nem okoz problémát. A vetemedés csökkentése mellett a fa bejárati ajtónk élettartama is jelentősen megnő.

A bejárati ajtó kiválasztása és beszerelése


A nyílászáró cseréjének első lépése egy ingyenes helyszíni felmérés igénylése, mely során egy szakember rögzíti a nyílászáró és a falnyílás pontos méreteit. A felvett méretek és a leendő bejárati ajtó felszereltségét, színét, anyagát. Ezek alapján történik majd a bejárati ajtó legyártása.

A felmérés alkalmával megbeszélésre kerül egy mindkét fél számára megfelelő időpont, melynek során kiszállításra kerül az elkészült fa bejárati ajtó. A szállítást követően a nyílászáró azonnal készen áll a beépítésre.

Első lépésként a régi bejárati ajtó kerül leszerelésre a pántjairól, majd ezt követően a tokszerkezetet is kibontjuk a falnyílásból. A törmelék és a por eltakarítása után az új ajtó tokja ideiglenesen bekerül a nyílásba, majd miután meggyőződtünk a pontos elhelyezkedéséről, akkor csavarokkal véglegesen is rögzíthetjük. Következő lépésként az ajtó nyílója kerül el a pántjaira.

A tok és a falnyílás közti hézagot PUR habbal töltjük fel, majd pedig a bejárati ajtóval megegyező anyagú és színű takaróléccel borítjuk be. Egy finombeállítást követően az ajtó beszerelése a végéhez ér és készen áll a használatra.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.