fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Fa beltéri ajtó


 A fa beltéri ajtók fontos, szinte elengedhetetlen részei otthonunknak, használatukkal elválaszthatunk az épületben található két szobát vagy helységet, valamint szabadon közlekedhetünk köztük. Szerkezetileg jóval egyszerűbb a bejárati ajtókhoz képest, jelentősen kisebb súllyal rendelkezik, nem kell magas hőszigeteléssel és biztonsági zárakkal ellátni.

Kérjen fa beltéri ajtó helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


A zavartalan és könnyű működtetésen kívül talán még a szépség az, ami meghatározó elvárás lehet a beltéri ajtókkal szemben. A fa beltéri ajtók két fő csoportra oszthatóak, ez pedig a háztartások legnagyobb részében használt hagyományosan nyíló beltéri ajtó, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tolóajtó.

Fa beltéri ajtó - Gerébtokos beltéri ajtó,  pallótokos beltéri ajtó ajtószerkezet

A hagyományos ajtók három alcsoportra oszthatóak a tokszerkezetük alapján, melyek nagyban befolyásolják a beépítésük menetét. A gerébtokos és a pallótokos ajtószerkezet egymástól főként a tok vastagságában tér el, ezt leszámítva nagyon hasonlítanak egymáshoz. Beépítésük és bontásuk némi odafigyelést igényel, mivel a falak sérülhetnek a művelet során.

 A hagyományos beltéri ajtók közt a legmodernebb megoldásnak az utólag felszerelhető tokkal rendelkező beltéri ajtó, mely beszereléskor nem okoz falsérülést, ennek köszönhetően az építkezés vagy felújítás egyik utolsó lépéseként is helyükre szerelhetőek anélkül, hogy a festés, tapétázás megsérülne.

Fa beltéri ajtó - Tolóajtók, toló ajtó

 A tolóajtók alkalmazása otthonunkban egy nagyon hely takarékos megoldásnak számít, mivel az ajtó vagy az őt tartó fal belsejében található, vagy a falfelület egyik oldalán. A fal előtt futó tolóajtók szinte bárhova felszerelhetőek utólag, ahol rendelkezésünkre áll annyi hely, amely elegendő a teljes kinyitásukhoz.

A fal egyik oldalát szabadon kell hagyni ehhez, de az odahelyezett bútorok vagy tárgyak mögött is zavartalanul használható, ha elég helyet hagyunk a fal és a bútorok közt.

Fa beltéri ajtó - Falban futó tolóajtó

 A falban futó tolóajtó a falfelület egyik oldalán sem foglal helyet így szabadon bútorozható mindkét falfelület. A tolóajtót fogadó falat képessé kell tenni annak befogadására és szabad kifutására, ezért ezt a falat előre kell megépíteni, ez kőműves vagy gipszkartonos munkát igényel.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.