fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Fa nyílászáró árak


A fa nyílászáró árak számos tényező hatására alakulhatnak. A fa nyílászárók két fő csoportra oszthatóak, méghozzá ablakokra, valamint ajtókra. A fa ablakok és ajtók árát elsősorban a kiválasztott alapanyag, valamint az nyílászáró kialakítása, mérete befolyásolja. A fa nyílászárók gyártása során ma már modern körülmények közt történik, ennek köszönhetően a természetes anyagból készült ablakok és ajtók minden mai igényt képesek kielégíteni.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Fa nyílászáró árak és a gyártáshoz használt alapanyagok


A fa nyílászáró árak legfontosabb tényezője természetes a gyártáshoz használt faanyag. Ehhez többféle fafajta közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt, a három leggyakoribb fafajta a lucfenyő, tölgy, valamint a borovi fenyő. A borovi fenyő előnyös tulajdonságainak köszönhetően széleskörű használatnak örvend, a bútorok, fából készült kültéri szerkezetek mellett kiválóan alkalmas a fa nyílászárók gyártására is.

A borovi fenyőből készült szerkezetek tartósak, hosszú távon képesek elviselni az intenzív használat mellett az időjárás viszontagságait is. Mivel az épületekhez tartozó ablakok és a bejárati ajtók folyamatosan ki vannak téve ezeknek a hatásoknak, fontos hogy olyan alapanyagot válasszunk, melyek kibírják ezeket a hatásokat.

A borovi fenyő egy sárgás, illetve barnás árnyalattal rendelkező, kellemest látványt nyújtó mintával és erezettel ellátott faanyag, mely bármilyen szerkezetet mutatóssá tehet. Ennek köszönhetően a kültéri nyílászárók mellett beltéri ajtók, valamint bútorok készítése során is remek választás lehet.

A régebbi fa nyílászárókra jellemző vetemedést a modern ajtóknál és ablakoknál a rétegragasztott faanyag segítségével akadályozzák meg. Ennek készítése során több réteg fát ragasztanak össze ellentétes száliránnyal, ezzel csökkentve a faanyag későbbi mozgását, vetemedését.

A fa nyílászáró árak a hibakiejtett, hossztoldott faanyagból elkészítve alacsonyan tarthatóak, így nagyon népszerűek az emberek körében. A hossztoldás során a faanyagból eltávolításra kerülnek a hibás részek, a hibátlan részeket pedig összetoldják.

Természetesen lehetőség van toldás nélkül faanyagból is elkészíteni őket, ám ebben az esetben a fa nyílászáró árak jóval magasabbak lesznek. Ez elsősorban a megfelelő méretű, hibátlan faanyagok ritkasága miatt van.

Fa nyílászáró árak, a nyílászárók felületkezelése


A fa élő anyag, így igényel egy bizonyos fokú törődést, védelmet. Ennek biztosítása érdekében a fa nyílászárók felülete még a gyártás során átesik a felületkezelésen. A kezelés során a faanyagot ellátják a pára hatására kialakult gombák, penész, valamint az erős napsütés elleni védelemmel.

A felületkezelés során átlátszó lakkréteggel vonják be az ablakok és ajtók felületét, melyek láttatni engedik a fa természetes erezetét. Amennyiben a természetes külső helyett egy nekünk tetsző színnel látnánk el a nyílászáró felületét, a RAL színskálából választhatunk ki a megfelelő árnyalatot.

Fa nyílászáró árak, fa ablakok


Fa ablakok nem csak jó hőszigeteléssel, hanem kellemes látvánnyal is szolgálnak. A természetes anyagok kedvelői számára kiváló választás lehet, az ablakon való kitekintés során egy kellemes látványú, egyedi szerkezet dobja fel a látványt. Az ablakok esetén a fa nyílászáró árak alakulását elsősorban az ablak mérete befolyásolja. A szabványméretű fa ablakok készítése olcsóbb és gyorsabb, ám nem minden esetben egyeznek meg méreteik a falnyílásainkéval.

Az egyedi gyártás során a fa ablak árak magasabbak lehetnek, ám akár teljes mértékben a saját igényeink szerint alakíthatjuk ki az ablakot.

Fa nyílászáró árak, fa bejárati ajtók


A fa bejárati ajtó elsősorban az épületet védi a külvilágtól és annak hatásaitól. A kiválasztás során mindenképpen jó minőségűt válasszunk, mely megvédi otthonunkat, családunkat. A biztonság mellett fontos a hőszigetelő érték is. A fa előnyös hőszigetelését dupla gumitömítéssel, valamint hőszigetelt üvegezéssel egészítik ki a gyártás során. A fanyílászáró árak az ajtó mérete, kialakítása, üvegezése alapján változhatnak.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.