fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Fenyő beltéri ajtó gyártása

A fenyő beltéri ajtó természetes anyaga, valamint szép és egyedi felülete bármelyik helységünk díszévé válhat. A beltéri ajtók felelnek otthonunk belső terei közti közlekedéséért, valamint a helységek elválasztásáért. Mivel nem lát el védelmi feladatokat, így kiválasztásuk során a műszaki jellemzők helyett előtérbe kerülhet a beltéri ajtó megjelenése.

Fenyő beltéri ajtó alapanyag és gyártása


A borovi fenyő kiváló alapanyaga számos fából készült szerkezetnek, ez alól nem képeznek kivételt a nyílászárók sem. A borovi fenyőt könnyű megmunkálás, látványos felület valamint tartósság jellemzi, így több területen is alkalmazhatóak. A borovi fenyőből kültéri és beltéri nyílászárók is készíthetőek, így akár otthonunk összes ablakát és ajtaját elkészíttethetjük belőle.

A borovi fenyő vörösesbarna vagy sárga színű, látványos mintázattal ellátott, félkemény faanyag. A beltéri ajtók gyártásához hibakiejtett hossztoldott, illetve toldás nélküli faanyagot használnak. A rétegragasztásnak köszönhetően a szerkezethez használt faanyag keményebb, ellenállóbb lesz a mindennapost használattal szemben, valamint az ajtó vetemedésétől sem kell félnünk.

A borovi fenyő beltéri ajtó natúr, kezeletlen felülettel is kiválóan alkalmas a mindennapi használatra, ám felületkezelés elvégzésével sokkal nagyobb élettartamot érhetünk el. A borovi fenyő beltéri ajtó felülete színtelen lakkal, valamint festékkel is ellátható így lehetőségünk van megőrizni a fa mintázatát, vagy akár egy kiválasztott színnel ellátni őket.

A nagyobb páratartalmú helységek, mint például a konyha vagy a fürdőszoba, mindenképpen felületkezelt beltéri ajtókat igényelnek. A kezeletlen, natúr kivitelű ajtók a magas páratartalom miatt sokkal hamarabb tönkremennének, felületük állapota pedig megromlana.

Fenyő beltéri ajtó hagyományos nyitással


A beltéri ajtók cseréje során a legtöbb esetben a régivel megegyező méretű és kialakítású nyílászáró kerül beépítésre. A hagyományos nyitású, egyszárnyas beltéri ajtók jobbos vagy balos kialakításúak lehetnek. A csere során lehetőségünk van a régivel ellentétes nyitásirányú beltéri ajtó kiválasztására is. A szélesebb falnyílások esetében egy nagyméretű nyílóval ellátott, valamint kétszárnyas beltéri ajtó is beépíthető.

Fürdőszoba ajtó fából


A fenyő beltéri ajtók a gerébtokos és pallótokos kialakítás mellett utólag szerelhető tokos kivitelben is léteznek. Az utólag szerelhető tokos beltéri ajtók beépítése a helység felújítása során akár utoljára is történhet, nem kell aggódnunk a falak, vagy maga az ajtó sérülése miatt.

A hagyományos nyitású fenyő beltéri ajtók megfelelő hangszigetelést biztosítanak a helység számára, legyen szó dolgozószobáról, hálószobáról, vagy pedig nappali helységről.

Fenyő beltéri tolóajtó


A fenyő beltéri tolóajtók elegáns, modern, valamint praktikus használatot tesznek lehetővé. Használatuk helytakarékos, valamint látványos, akár kisebb helységek esetében is bátran használhatóak. A tolóajtók egy és kétszárnyas kivitelben elérhetőek, üvegezett, vagy akár tömör kialakítással. A tolóajtók a beépítésük, kialakításuk szerint két csoportra oszthatóak.

A fal előtt futó tolóajtó rögzítése a falnyílás fölé felszerelt karnis segítségével történik, használat közben ezen mozog az ajtó nyílója. Ez a típus a legtöbb helységben gond nélkül beépíthető, ám elegendő helyet kell hagyni az ajtó nyílója számára a bútorok mögött.

A tolóajtók másik típusa a falfelület mindkét oldalát szabadon hagyja, így azok szabadon bútorozhatóak. A falban futó tolóajtók nyitott állapotban nem láthatóak, a falban kialakított fészkek teljes mértékben elnyelik őket. A beépítésük előtt azonban ki kell alakítani a számukra szükséges helyet a fal belsejében, ehhez általában kőműves vagy gipszkartonos munkára van szükség.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.