fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Fürdőszoba ajtó kiválasztása


A fürdőszoba ajtó feladata a helységet elválasztani az épület többi helységétől, valamint megteremteni a fürdőszoba használatához szükséges légkört.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Fürdőszoba ajtó kiválasztása


A fürdőszoba ajtó kiválasztása során néhány mindössze néhány alap dolgot kell szem előtt tartani. A legtöbb beltéri ajtó kiválóan alkalmas a fürdőszoba elválasztására, kivételt képeznek ez alól a fürdőszoba ajtók, illetve a felületkezeléstől mentes faajtók. A festetlen, kezeletlen fa beltéri ajtók a fürdőszoba magas, valamint gyakran változó páratartalma, valamint az esetleg elázás miatt hamar tönkremehetnek.

A fürdőszoba ajtó felszerelhető kulccsal zárható zárral, valamint elforgatható zárral, melyek segítségével zavartalanul használhatjuk a fürdőszobát. A tömör kialakítású beltéri ajtók mellett bátran választhatunk az üvegezett típusok közül is, mindössze arra kell ügyelni, hogy ne víztiszta üvegezést válasszunk.

Fürdőszoba ajtó gyártása és típusai


A fürdőszoba ajtó elkészítésére több alapanyag is alkalmas, így bárki könnyedén megtalálhatja a számára vagy otthona számára megfelelőt.
  • Fürdőszoba ajtó fából


A fürdőszoba ajtó gyártása többféle faanyagból is lehetséges. A párával és az intenzív használattal szembeni ellenálló képessége miatt a borovi fenyő az egyik leggyakoribb fafajta a beltéri ajtók gyártása során.

A gyártáshoz rétegragasztás által előállított faanyagot használnak, melyek tartósan ellenállnak a vetemedésnek.

A fa ellenálló képessége, valamint élettartama még hatékonyabbá tehető a megfelelő felületkezeléssel, illetve annak gondozásával. Ehhez az ajtó felületét festékkel vagy színes lakkal vonják be a gyártás során, ezt a műveletet érdemes 7-8 évente megismételni.


  • Fürdőszoba ajtó műanyagból


A műanyag beltéri ajtók gyártásához PVC-t használnak, ami tartós és kemény beltéri ajtó előállítását teszi lehetővé. Ezek a beltéri ajtók teljes mértékben ellenállnak a párának és az ezzel járó hatásoknak, fürdőszoba ajtó esetében kell aggódnunk a vetemedésük miatt.

A műanyag beltéri ajtók fehér színben készülnek, de színes vagy fa hatású fóliával is elkészíthetőek. Tisztántartásuk és karbantartásuk egyszerű, nem igényel semmilyen erőfeszítést sem. Felületük nem igényel festést, valamint ellenállnak a karcolásoknak és a használatból eredő ütődéseknek.

Fürdőszoba ajtó üvegből


Az üveg beltéri ajtók 8 illetve 10 mm vastagságú edzett üvegből készülnek, valamint többféle üveg felhasználásával elkészíthetőek, ezért kiválóan alkalmazhatóak akár egy fürdőszobában is. Az edzett ellenálló a legtöbb sérüléssel szemben, ezért normál használat esetében nem kell tartanunk az üveg törésétől, vagy pedig a balesetektől.

A különböző mintájú savmaratott, vagy pedig színes vagy tejüvegek látványossá teszik a helységet, valamint megakadályozzák az átlátást. Az üvegajtó legelőnyösebb tulajdonsága a modern megjelenése, valamint a fényáteresztő képessége, mely hatással van a fürdőszobánkra, illetve a folyosóra és nappalira is.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.