fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Gerébtokos ajtó beépítése


A gerébtokos ajtó beépítése során a régi szerkezet helyét egy új, modern igényeknek megfelelő bejárati ajtó veszi át. Az új bejárati ajtó megbízhatóbb, egyszerűen kezelhető, valamint biztonságosabb, így könnyebbé tehetik mindennapjainkat. A régi nyílászárók állapota sok esetben nem megfelelő, rosszul zárnak, és szigetelnek, valamint a felületük sem olyan szép már, mint régen.
Az új, modern gerébtokos ajtó beépítése által egy jó hang és hőszigetelést biztosító, szép, valamint megbízható szerkezettel gazdagíthatjuk otthonunkat.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

A modern gerébtokos fa bejárati ajtó előnyei

A technika fejlődésének köszönhetően nem csak új alapanyagok jelentek meg a nyílászáró gyártásában. A klasszikusnak tekintett fa nyílászárók gyártása is számos fejlesztésen ment át.

A régi, vetemedésre hajlamos ajtók rengeteg kellemetlenséget okoztak használóiknak. Ennek megoldásként a modern bejárati ajtók gyártása során rétegragasztott faanyagot kezdtek el használni. A rétegragasztott faanyag több rétegnyi fa egymásra ellentétes száliránnyal történő összeragasztásával készül. Ez az alapanyag sokkal szilárdabb szerkezet készítését teszi lehető, ezzel pedig minimálisra csökkenthető a vetemedés kockázata.

A modern bejárati ajtók gyártása során fejlett zár és vasalat rendszereket építenek be, melyek megbízhatóbb, stabilabb és biztonságosabb használatot tesznek lehetővé. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően otthonunk kényelmesebb, valamint biztonságosabb lesz.

A fa bejárati ajtó felülete minden esetben felületkezelést igényel, ez különösen igaz, ha kültéri használatba kerül majd. A modern bejárati ajtók felületét ellátják a gombák, penész, pára, valamint az erős napsugárzással szemben védelemmel. Ez a védelem éveken keresztül biztosítja az ajtó védelmét, 7-8 évente megújítva pedig akár évtizedekig is megóvhatjuk a nyílászáró felületét.

Gerébtokos ajtó beépítése és gyártása egyedi méretben

A bejárati ajtó cseréjét megelőzően egy helyszíni felmérés szükséges. A helyszínen tartózkodó kolléga rögzíti az ajtó pontos méreteit, amelyek az egyedi méretű gyártáshoz szükségesek. A méretek mellett rögzítik az ajtóval kapcsolatos igényeinket, mint az ajtó színét, nyitásirányát, üvegezés típusát. A paraméterek rögzítését mellett természetesen az ajtócserével kapcsolatos kérdéseinkre is válaszol, valamint hasznos tanácsokkal lát el minket.

A felvett méretek is igények alapján megkezdődhet az ajtó legyártása. A rétegragasztott borovi fenyőkből készült bejárati ajtók még a végleges összeszerelés előtt megkapják a védelmet nyújtó felületkezelést. Ennek köszönhetően az ajtó minden része védelmet kap majd az időjárás hatásaitól, valamint a penész kialakulásától.

Gerébtokos ajtó beépítése, cseréje

A legyártott, majd pedig kiszállított fa bejárati ajtó azonnal készen áll a beépítésre. Ennek első lépéseként a régi ajtó szárnyait eltávolítjuk, az ajtókeret darabjai pedig elvágásra kerülnek. A keret darabjait kellő óvatossággal kifeszegetjük a falnyílásból, ügyelve a falsérülések minimálisra csökkentésére.

A bontást követően a falnyílást megtisztítjuk a bontási törmeléktől, majd pedig elhelyezzük benne az új bejárati ajtó keretét. Egy alapos ellenőrzést követően biztosítjuk, hogy a keret vízszintesen és függőlegesen is jól helyezkedjen el, majd pedig csavarokkal rögzítjük. A rögzített ajtókeretre felszerelésre kerül az ajtó szárnya, a keret melletti hézagok pedig PUR habbal kerülnek feltöltésre.

Az ajtó előnyös megjelenése, valamint a PUR hab védelme érdekében a feltöltött hézagokat fa takarólecekkel borítjuk be. A beépítés utolsó lépéseként megtörténik a bejárati ajtó beállítása, mely a könnyű és problémáktól mentes használat egyik előfeltétele.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.