fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Kültéri fa ajtó

A kültéri fa ajtó az épület belső terét választja el a külvilágtól, valamint az épületbe való bejutást és kijutást biztosítja használói számára. Az ajtó szigetelése kiemelten fontos tulajdonság, mivel a hívatlan látogatók mellett az időjárás hatásait, valamint a forgalom zaját is távol kell tartanunk otthonunktól. A fa kiváló hőszigetelő tulajdonsággal bír, így az új ajtónk kiválasztása során lehetőségünk van egy természetes anyagból készült bejárati ajtóval megvédi otthonunkat.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Kültéri fa ajtó gyártása


A kültéri fa ajtó cseréje esetén az új nyílászáró szabványméretben, illetve egyedi méretben is elkészíthető, így bármilyen épület számára elkészíthető a megfelelő bejárati ajtó. A szabvány méretben történő gyártás előnye, hogy rövidebb gyártási idő, valamint alacsonyabb az előállítás ára. Gyakran előfordulhat, hogy a megfelelő méretű és kialakítású fa bejárati ajtó raktárkészletről is elérhető van, így a megrendelés és a beépítés közti idő jelentősen lecsökkenhető.

A szabványméretű fa bejárati ajtók előállítása a sokkal költséghatékonyabb, mivel tömegesen történik, így nem csak gyorsabban, de olcsóbban is hozzájuthatunk az új nyílászáróhoz. A szabványméretű kültéri ajtók a legtöbb újabb építésű épület falnyílásainak megfelelő méretben készülnek, így a beépítésük gyorsan és problémamentesen történik.

Régebbi épületekben, vagy pedig egyedi méretű falnyílásoknál általában az egyedi gyártású nyílászárók beépítése szükséges. Ezek legyártása bizonyos esetben drágább, valamint hosszabb időt vehetnek igénybe, viszont egyedi méretű falnyílások esetén az ajtó tökéletes méretben kerül legyártásra.

Kültéri fa ajtó felületkezelésének fontossága


A kültéri fa ajtó, hasonlóan a többi fából készült eszközhöz, gondozást igényelnek. A fa bejárati ajtó kültéri használat esetén folyamatosan ki van téve az időjárás különböző hatásainak, mely a megfelelő védelem hiányában az ajtó minősének romlásához vezet.

A felületkezelés még a gyártás során történik, így minden pont megfelelő védelemben részesül, így nyílászáró felülete hosszant tartó védelmet kap az időjárással szemben. A kültéri ajtó felületének állapota megőrzéséhez ezt a felületkezelést, meghatározott időnkét célszerű megújítani. A megfelelő gondozás segítségével az ajtó akár évtizedeken keresztül is használható, illetve tökéletes felületű marad.

A kültéri ajtó felülete rengeteg színnel ellátható, melyet a RAL színskálából választhatunk ki. A festékrétegek éveken át tartó védelmet nyújtanak a felület részére, valamint teljesen eltakarják a fa természetes mintáját is. Amennyiben szeretnénk megőrizni a fa erezetét, akkor a lazúros kezelést érdemes választani a bejárati ajtó számára.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Kültéri fa ajtó szigetelése


A kültéri fa ajtó gyártása során a kiemelt figyelmet fordítanak a nyílászáró hőszigetelésére. Egy nem megfelelően szigetelt, rosszul záródó ajtó használatával jelentős energiaveszteség tapasztalható, mely a téli fűtés során akár jelentős költséget is jelenthet. A fa természetéből adódóan remek hőszigetelő tulajdonságokkal van ellátva. A hőszigetelés tovább javítható, ha a régi ajtónknál vastagabb nyílászárót választunk.

A kültéri fa ajtók elsősorban családi hazákban kerülnek felhasználásra, melyeknél nagyon gyakoriak az üvegezéssel ellátott példányok. Az üvegezés nem csak szép külsőt kölcsönöz az ajtó számára, de természetes megvilágítást, valamint kilátást is biztosíthat használóinak.

A hagyományos, egyrétegű üvegezés helyett ma már minden esetben hőszigetelt üveg kerül beépítésre az ajtó gyártása során, mely nagymértében lecsökkenti az üveg felületén fellépő hőveszteséget.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.