fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Lakótelepi bejárati ajtó cseréje


A lakótelepi bejárati ajtó cseréje során a régi gyártású, elavult nyílászárók helyét mai elvárásoknak megfelelő, modern nyílászáró veszi át. A lakótelepeken található panellakások rengeteg embernek adnak otthont a fővárosban, illetve a vidéki nagyvárosokban. Az építésük óta több alkalommal is felújításra került a jelentős részük, de sok lakás még régi, elavult bejárati ajtókkal van felszerelve.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Lakótelepi bejárati ajtó cseréje – Bejárati ajtók feladata


A bejárati ajtók az épület típusától függetlenül elsősorban védelmi szerepet töltenek be. Az otthon, család, valamint az értéktárgyak védelmén felül egy modern bejárati ajtónak megfelelő szigeteléssel is kell rendelkezni.

A lakótelepi bejárati ajtó cseréje folyamán figyelembe kell venni a nyílászáró hőszigetelését, valamint a hangszigetelést is. Ezek a szempont főként a szomszédok távozásakor, valamint hazaérkezésekor fontosak, mivel a porta ajtó nyitása kiszellőzteti a lépcsőházat, valamint a közlekedésük zajjal is jár.

A modern nyílászárók gyártása során megfelelő figyelmet fordítanak az ajtók és ablakok szigetelésére, az ajtó alapanyagától függetlenül. A fa bejárati ajtók mellett nagyon népszerűek a műanyagból készült példányok is, valamint különböző fém ajtók is rendelkezésünkre állnak a kiválasztás során. Az ajtók szigetelőképessége és megbízhatósága nem tér el jelentősen egymástól, a főbb különbségek többnyire a nyílászáró külsejét, valamint gondozását érintik.

Lakótelepi bejárati ajtó fából


A borovi fenyő az egyik leggyakrabban használt fafajta, melyekből nyílászárókat készítenek. Az alapanyag számos tulajdonsága hozzájárul a megfelelő ajtók elkészítéséhez. A borovi fenyő tartós és ellenálló, mind az időjárással, mind az intenzív használattal szemben. Egyedi és természetes külseje festéssel és lazúrral egyaránt ellátható, így még inkább személyre szabhatjuk őket.

A technika fejlődése által a mai fa bejárati ajtók már kevésbé hajlamosak a vetemedésre. Ez részben a jó minőségű faanyagnak, a szakszerű gyártásnak, valamint a rétegragasztott faanyag használatának köszönhető. A rétegragasztott faanyagot több rétegnyi fából állítják össze, az összeragasztott faanyag pedig jóval kevésbé lesz hajlamos a vetemedésre.

Az alacsony előállítási költségek fenntartása érdekében a fa bejárati ajtó gyártásához használt faanyagból eltávolításra kerülnek a hibás részek, a megfelelő darabokat pedig összetoldják. Ezzel biztosítható a hibáktól mentes anyagból történő gyártás.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Műanyag lakótelepi bejárati ajtó


A műanyag bejárati ajtó elsősorban a barátságos árával lopta be magát az emberek szívébe, ám számos további előnyös tulajdonsággal bírnak. A PVC-ből gyártott lakótelepi bejárati ajtó üreges kialakítású műanyag profilokból készül. Ezeket az üregeket légkamráknak nevezzük, céljuk pedig a megfelelő hőszigetelés, valamint hangszigetelés biztosítása a nyílászáró számára.

Azok számára, akiket elriaszt a bejárati ajtó festése, kiváló választás lehet, mivel felületük sem a gyártás, sem pedig a használat során nem igényel festést vagy gondozást. Tisztántartásuk egyszerűen elvégezhető, a műanyag elemek felülete kemény, valamint ellenáll a legtöbb tisztításhoz használt szernek. 

A műanyag bejárati ajtó gyártása, előállítása fehér színben történik, de további felárért cserébe színes felülettel is elláthatóak. Ennek elérése érdekében a műanyag elemeket még a gyártás során vonják be kiválasztott színű vagy mintájú fóliával, így tökéletes és tartós eredmény érhető el.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.