fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Modern fa bejárati ajtók

A fa az egyik legrégebb óta használt építőanyagunk, az épületek ablakai évszázadokon keresztül fából készültek. A folyamatos technikai fejlődés következtében egyéb anyagok is megjelentek, melyek alkalmasak a nyílászárók készítésére. A műanyag és a fém szintén kiváló bejárati ajtók gyártását teszi lehetővé, ám ridegségük miatt sokan mégsem preferálják őket. A modern fa bejárati ajtók tökéletesen megfelelnek korunk elvárásainak, jól szigetelnek, tartósak, valamint megbízhatóak.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Fa bejárati ajtók anyaga

A fa bejárati ajtók gyártása többféle faanyagból történhet. A borovi fenyőből készült fa bejárati ajtók kiváló megoldást biztosítanak otthonunk védelmére. Kiválóan alkalmas kültéri és beltéri használatra, emellett tartósan ellenáll az intenzív használatnak, valamint az időjárás hatásainak.

A borovi fenyőből készült fa bejárati ajtók gyártásához rétegragasztott fenyő leceket használnak. A rétegragasztásnak köszönhetően sokkal tartósabb ajtó állítható elő, melyek ellenállóak a vetemedéssel szemben.

A gyártás során hibakiejtett, hossztoldással előállított faanyagot használnak, mely a hibás részek eltávolítása mellett alacsonyabb előállítási költséget tesz lehetővé. Az ajtó gyártásához lehetőségünk van toldás nélküli faanyagot is használni, de mivel viszonylag kevés a megfelelő méretű, hibátlan faanyag, ezért ez ajtó árának drágulásával jár.

A modern fa bejárati ajtók a fejlett technikának köszönhetően hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint régebbi társaik. Az ajtó felületének védelme érdekében a gyártás során felületkezeléssel látják el őket. A festésnek köszönhetően az ajtó felülete ellenállóbb lesz az apróbb sérülésekkel, gombásodással, penésszel szemben, valamint a rájuk hulló csapadék is kevésbé lesz rájuk hatással. Az ajtó felületkezelését 7-8 évente megújítva még hosszabb élettartam érhető el.

Modern fa bejárati ajtók hőszigetelése

A rendszeresen növekvő energiaárak miatt az emberek mindent megtesznek, hogy otthonuk energiaigényét csökkentsék. Az épület szigetelésével akár jelentősen is csökkenthető a fűtésre szánt összeg. Az épület falazata vagy tetőszerkezete mellett a nyílászárók modernizálása is nagyon fontos. A modern fa bejárati ajtók sokkal jobb hőszigetelő értékkel bírnak, mint régebbi, korszerűtlen társaik.

A vetemedés miatt eldeformálódott nyílászárók nem zárnak tökéletesen, az ebből kialakult hézagokon zavartalanul áramlik a levegő. A modern fa bejárati ajtók dupla tömítőgumi csíkkal vannak ellátva, melyek zárt állapotban összenyomódnak, útját állják a levegőnek.

A fa jó hőszigetelő anyag, ezért ideális választás, ha fa bejárati ajtót választunk. A bejárati ajtók egy része üvegezéssel, vagy akár nyitható ablakkal is el van látva. Ezekhez hőszigetelt üvegezést használnak, melyek a hagyományos üveggel ellentétben sokkal jobb szigetelést tesznek lehetővé.

A hőszigetelt üveg két üveglapból áll, melyet távtartókkal rögzítenek egymáshoz, a köztük található légrés pedig rossz hővezetésű védőgázzal van feltöltve. Bizonyos esetekben lehetőségünk van a passzívházakra jellemző, 3 rétegű hőszigetelt üveg használatára is, melyek még jobb szigetelést biztosítanak a bejárati ajtó számára.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.