fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Műanyag ablak előnyei


A műanyag ablak a modern kor szülöttje, kedvező ára ellenére könnyen használható, tartós, valamint hatékony hang és hőszigetelésű nyílászáró. A tökéletes záródásnak és jó szigetelésnek köszönhetően kiváló választás lehet a régi, elavult nyílászáróink helyére.

Műanyag ablak előnyei


A műanyag ablakok gyártása PVC-ből készült profilok felhasználásával történik. A PVC egy rideg és ellenálló anyag, emellett megfelelő szilárdsággal rendelkezik, mely kiválóan alkalmassá teszi a nyílászárók gyártására. A gyártás során az alapanyaghoz hozzáadott adalékok megóvják az ablak felületét a napsütés hatására történő sárgulástól.

A műanyag ablakok teljes mértékben ellenállnak az időjárással szemben, a felületükre hulló csapadék, vagy valamint az erős napsütés nincs rájuk hatással. Ennek köszönhetően nem kell aggódnunk az ablak vetemedése miatt, így a nyílászáró hosszú időn keresztül könnyű használatnak örvend majd.

Azok számára, akik ismerik, valamint szeretnék elkerülni az ablakfestést és azzal járó kellemetlenségeket, jó hír, hogy a műanyag ablakok felülete nem igényel semmilyen festést, kezelést. A gyártásuk fehér színben történik, mely szín az alapanyagból ered.

Műanyag ablak gyártása


A műanyag ablak gyártása lehetséges fehértől eltérő színben, valamint fát imitáló hatással is ellátható. Ennek eléréséhez a még teljesen meg nem szilárdult anyagra színes vagy fa mintás fóliát hordanak fel. A laminálásnak köszönhetően a műanyag ablak felülete a nekünk tetsző mintával és színnel is ellátható.

A műanyag ablak felülete és anyaga ellenáll a legtöbb tisztítószernek, így az ablak tisztántartása, könnyedén elvégezhető, valamint nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy kárt tennénk a nyílászáró felületén.

A műanyag ablak profiljainak belsejében található légkamrák biztosítják a hatékony hőszigetelést az nyílászáró számára. A belül található légkamrák száma a műanyag profilok vastagságától függ, így a vastagabb ablakok több légkamrával rendelkeznek.

Az ablak felületének jelentős részét üveg alkotja. Annak érdekében, hogy a nyílászáró szigetelése megfeleljen a mai elvárásoknak, hőszigetelt üveg kerül beépítésre. A hőszigetelt üvegezés 2 vagy 3 üveglapból készül, az üvegrétegek közt található 16 milliméteres légrést pedig védőgázzal töltik fel. A hőszigetelt üvegezés használatával jelentősen lecsökkenthető az üvegen történő hő veszteség mennyisége.

Műanyag ablak gyártása szabványméretben


A műanyag ablak szabványméretben történő gyártása számos előnnyel jár. A szabványméretben történő gyártás egyik előnye, hogy a tömeges termelés által az ablak sokkal hamarabb elkészíthető, áruk pedig alacsonyabb lesz.

A szabványméretű műanyag ablak használata elsősorban a modern, újabb építésű épületek esetében történik, ahol a falnyílás szabvány méret szerint van kialakítva. Felhasználásuk természetesen régebbi épületek esetében is lehetséges, amennyiben a falnyílás mérete megegyezik valamelyik ma használt szabványmérettel.

Műanyag ablak gyártása egyedi méretben


A régi szabvány szerint kialakított, valamint egyedi méretű falnyílások esetén az egyedi méretű műanyag ablak gyártása szükséges. Az egyedi méretű gyártás által bármelyik falnyílás számára elkészíthető a megfelelő méretű műanyag ablak, így a nyílászárók cseréje nem jár majd semmilyen problémával.

Az egyedi méretben gyártott ablakok elkészítése általában több időt vesz igénybe, így a megrendelést követően 1-2 héttel később kerül majd sor a beépítésre. A gyártáshoz szükséges méreteket a helyszínre érkező kollégánk rögzíti, aki emellett megválaszolja az ablakcserével kapcsolatos egyéb kérdéseinket is.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.