fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Műanyag ablakpárkány használata

A műanyag ablakpárkányok az ablakaink fontos kiegészítői. Felszerelésük az ablak külső oldalán történik. Megjelenésre nagyon hasonlóak a belül elhelyezett könyöklőkhöz, ám a kívül felszerelt ablakpárkány feladata sokkal fontosabb. A párkányok készítése többféle anyagból lehetséges, a műanyag ablakpárkányok nem csak kedvező árral, hanem egyszerű használattal is járnak.

A műanyag ablakpárkány használata és szerepe


Az ablak külső oldalán felszerelésre kerül, a kávához rögzített műanyag ablakpárkány feladata a falnyílás vízszintes részeinek védelme az elázástól. Amennyiben nem kerülnek felszerelésre, az odacsapódó, valamint az ablakról lefolyó esővíz kárt tenne a falazatban, mely a fal belső oldalán is megmutatkozna.

Az ablakpárkány felszerelésével az ablak megjelenésére is hatással van, a minimális dőlésszöge elegendő az esővíz elvezetésére, emellett pedig kiváló lehet a cserepes növényeink kültéri tárolására is.

A műanyag ablakpárkányok és egyéb anyagból készült társaik hatékony védelmet nyújtanak az elázással szemben, védve ezzel az ablak alatt található falrészt. Az ablakcserét megelőző bontás nyomait a párkány felszerelése során teljes mértékben kijavíthatjuk, a felszerelést követően pedig egy egységes, szép felületet alkot majd.

A műanyag ablakpárkány bármilyen anyagú vagy kialakítású ablak esetén felszerelhető, használata kiegészíti, valamint szem számára vonzóbbá teszi az ablakot.

Műanyag ablakpárkány gyártása


A párkány gyártásához PVC-t használnak, mely egy olcsó, ám annál tartósabb alapanyag. A műanyag ablakpárkány anyagára és felületére nincs hatással az időjárás, ellenállóak az elázással, erős napsütéssel szemben. A rájuk helyett növények, valamint az azok locsolásából származó kosz könnyedén eltakarítható a felület károsodása nélkül is.

A műanyag nyílászárókhoz hasonlóan a párkányok fehér színben készülnek, felületük azonban fóliázással vagy festéssel más színnel is ellátható. Ennek köszönhetően bármilyen alapanyagú vagy kialakítású ablak felszerelhető műanyag ablakpárkánnyal.

Műanyag ablakpárkány felszerelése


A párkány felszerelése az ablakcserét követően történik. A művelet elvégzése nem jár komolyabb nehézségekkel, ám a hibátlan felszerelés odafigyelést és időt igényel. Első lépésként a párkány helyét kell előkészíteni. Az ablakbeépítéssel járó bontás törmelék és por eltakarítását követően a felület alkalmas műanyag ablakpárkány rögzítésére.

A megfelelően előkészített falnyílás méretei alapján kerül elkészítésre a párkány, amelynek az oldalára végzárók kerülnek felszerelésre a tökéletes vízvédelem érdekében. A rögzítéshez a PUR hab mellett további ragasztóanyagok is alkalmasak.

A felszerelés során figyelni kell arra hogy a műanyag ablakpárkány legalább 5 fokos dőléssel rendelkezzen. Amennyiben teljeses vízszintesen rögzítik őket, nem képesek elvezetni a vizet, mely összegyűlik a felületükön, majd pedig kárt tehet az ablakban, valamint a falnyílásban.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.