fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Műanyag bejárati ajtó akció

A műanyag bejárati ajtó akció lehetővé teszi, hogy a kiváló ár-érték arányú nyílászárók még kedvezőbb áron legyen elérhetőek az emberek számára. A bejárati ajtók a mindennapos használat során intenzív használatnak vannak kitéve, melynek során a régebbi vagy gyengébb minőségű bejárati ajtók használata idővel nehézségeket okozhat. A rosszul záródó nyílászáró hőszigetelése nem megfelelő, ezért a fűtés során nagy mennyiségű hő távozhat az ajtón keresztül.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Műanyag bejárati ajtó akció, néhány érv a műanyag bejárati ajtó mellett


A műanyag bejárati ajtó bármilyen épülettípus esetében kiválóan használható, így a családi házak, üzletek mellett akár társasházi lakásoknál vagy panellakásoknál jó választás. A műanyag bejárati ajtók a gyártáshoz használt alapanyagnak köszönhetően alacsonyabb áron érhetőek el, mint a fából vagy fémből készült nyílászárók.

A műanyag bejárati ajtó alapanyag PVC, mely használatával egy kemény, szilárd szerkezet alakítható ki. Az alapanyagra nincs hatással az időjárás egyik káros hatása sem, így a rendszeresen elázó bejárati ajtók sem fognak a víz hatására vetemedni. A műanyag bejárati ajtók felülete könnyen tisztítható, a művelethez a legtöbb tisztítószer kiválóan alkalmas, mivel nem tesznek kárt az ajtó anyagában.

A műanyag bejárati ajtók kedvező árának másik oka, hogy a gyártásuk, valamint a használatuk során nem igényelnek festést, vagy egyéb felületkezelést. Az alapanyaghoz hozzáadott adalékoknak köszönhetően az ajtó felülete tartósan megőrzi majd a színét, így nem sárgul be az erős napsugárzás hatására sem. Akik nem szeretik az ajtók festésével járó nehézségeket, azoknak szintén ajánlott a használatuk, mivel a továbbiakban sem igényli majd az ajtó a festést.

A műanyag nyílászárók alapesetben fehér színben készülnek, mely letisztult, modern hatást biztosít a helységek számára. Igény esetén további színekben is elkészíthetőek, ennek eléréséhez színes vagy famintás fólia közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt némi felárért cserébe. A fóliázás tartóssága érdekében még a laminálás a még meg nem szilárdult profilokra történik, így elkerülhető, hogy idő előtt felváljanak az ajtó felületéről.

Műanyag bejárati ajtó akció, kiváló hőszigetelés kedvező áron


A kiváló ár-érték arányú műanyag bejárati ajtók hatékony hőszigetelése a legnagyobb részben a profilok belsejében található légkamráknak köszönhető. A légkamrák száma a profilvastagságának a függvénye, így a vastagabb ajtók esetében több légkamra van kialakítva. Az üreges kialakításnak köszönhetően a szerkezet tömege alacsony lesz, a kamrákban található levegő pedig a szerkezet hőszigetelését javítja.

A tökéletes záródást az ajtó élein, valamint a keretben elhelyezett dupla gumitömítés biztosítja. Ennek feladata a zárt ajtóknál az apró hézagok tömítése, amely útját állja a levegőnek, valamint a huzat kialakulásának. Az üvegezéssel ellátott műanyag bejárati ajtókba hőszigetelt üveg kerül beépítésre.

A hőszigetelt üvegezés két vagy három rétegnyi üvegből áll, melyek közt egy 16 mm széles légrés van kialakítva. Ez a légrés kripton vagy argon gázzal van töltve, melyek a rossz hővezetésnek köszönhetően csökkentik a hő veszteséget az üveglapok felületén.

Műanyag bejárati ajtó akció, szabványméretű és egyedi méretű bejárati ajtó


A szabványméretű gyártásnak köszönhetően az ajtó elkészítése kevesebb időt vesz igénybe, a költségek pedig alacsonyan tarthatóak. A használatuk csak szabvány szerint kialakított, vagy pedig azzal megegyező méretű falnyílások esetén lehetséges.

A régebbi, vagy pedig a szabványmérettől eltérő falnyílásokba egyedi méretű műanyag bejárati ajtó beépítés szükséges. Az egyedi méretben történő gyártás a legtöbb esetben némileg nagyobb költséggel, valamint nagyobb várakozási idővel jár. A gyártást megelőzően a falnyílás pontos méreteit rögzítik, majd ezek alapján készül el a megfelelő méretben a bejárati ajtó.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Műanyag bejárati ajtó akció, ajtócsere akár bontás nélkül


A műanyag bejárati ajtó cseréjének költségei még tovább csökkenthetőek a bontás nélküli ajtócsere segítségével. A módszer során a falnyílásból nem kerül kibontásra a régi ajtó kerete, hanem ehhez kerül rögzítésre az új bejárati ajtó.

A bontás elhagyásával elkerülhető a falak nagymértékű sérülése, valamint a bontással járó törmelék és kosz. A bontás nélküli ajtócsere tisztább, gyorsabb, valamint olcsóbb művelet a régi bejárati ajtó cseréjére.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.