fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Nyílászáró csere


Az otthonunkban többféle típusú nyílászáró is található, melyek hasonlóan a többi használati tárgyunkhoz, idővel javítást vagy cserét igényelnek. Egy rosszul vagy nehézkesen záródó bejárati ajtó vagy ablak nagyon sok bosszúságot tud okozni, főként mivel mindennap használjuk őket. Az otthonunkban történő nyílászáró csere segítségével nem csak a sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. A korszerű ablakok és bejárati ajtók sokkal hatékonyabb védelmet és hőszigetelést nyújtanak számunkra.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Fa nyílászáró csere


A műanyag és fém nyílászárók megjelenése ellenére továbbra is nagyon népszerűek a fa nyílászárók, főként a természetes anyagok kedvelőinek. Egy fa nyílászáró, legyen az egy bejárati ajtó, vagy ablak, egyedi, látványos mintázattal tarkított, felületének festésével még változatosabb külső biztosítható.

Többféle fafajta alkalmas a fa nyílászárók készítésére. A borovi fenyő által tartós és ellenálló, a belőlük gyártott fa nyílászárók kiállják az idő próbáját.

Nyílászáró csere - fa ablakcsere ár


Az otthonunkban található régi, elavult nyílászárók egy része nem rendelkezik megfelelő hőszigeteléssel használatuk pedig nehéz. Az ablakok cseréjével nem csak energiát spórolunk meg, hanem jobb hangszigetelés is elérhető, ami kényelmünket szolgálja.

A fa ablakcsere kivitelezése csupán néhány órát vesz igénybe. A fa ablakcsere első lépéseként egy helyszíni felmérés történik. Ennek során szakember rögzíti a falnyílásunk méreteit, valamint az fa nyílászáróvak kapcsolatos egyéb igényeinket. Miután döntöttünk az ajtó színéről, anyagáról, nyitásáról és egyéb kiegészítőiről, akkor elkezdődhet az ablak legyártása.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Nyílászáró csere - fa ablak beépítése


A gyártás befejezését követően az ügyfélnek megfelelő időpontban a helyszínre érkezik az új fa ablak. A fa ablakok beépítése a régi nyílászárók falból való kibontásával kezdődik. A régi ablakok kibontása jár némi falsérüléssel, de némi odafigyeléssel csökkenthető a sérülés.

A bontást követően egy alapos takarítás következik. Ezt követően a rögzítési pontokon előfúrt ablaktok elfoglalja a helyét a falnyílásban, ideiglenes jelleggel.

Miután meggyőződtünk arról, hogy az ablaktok vízszintesen és függőlegesen is jól helyezkedik el, akkor csavarokkal véglegesen is rögzítjük őket. A fa ablak beépítésének következő lépéseként felhelyezzük az ablak szárnyait. A falnyílás és az ablak közötti vékony hézagot Pur hab segítségével töltjük fel, majd a száradás után fa lécekkel takarjuk el őket.

A fa ablak beépítése egy finombeállítással ér véget, mellyel biztosíthatjuk az ablak zavartalan működését.

Ablakcsere bontás nélkül


Előfordulhatnak olyan esetek, hogy egy nemrég festett vagy újraburkolt helységben szükséges a nyílászáró csere kivitelezése. A cseréből adódó kisebb nagyobb falsérülések adódhatnak, amelyek a helység újrafestését, vagy burkolását igényelik majd.

A bontás nélküli ablakcsere megoldást jelenthet az ilyen esetekben. Ennek során a régi ablakszárnyak levételre kerülnek, majd a tartópántjaik levágása következik. Az új ablak a tokjával együtt a régi tok belsejében kerül majd rögzítésre. A régi tok takaró lecekkel kerül fedésre, ezáltal bentről már nem lesz látható.

A bontás nélküli ablakcsere, más néven tokráépítés alapfeltétele, hogy a régi ablaktok állapota megfelelő legyen. Ha a tok már nagyon rossz, korhadt állapotban van, akkor nem alkalmas a művelet elvégzésére, ilyenkor a bontással történő ablakcsere szükséges.

Panel ablakcsere


A panel ablakcsere során a panellakásokban található, elavult ablakainkat, modern, hőszigetelt fa nyílászárók váltják le. A panel ablakcsere során egyedi méretű fa nyílászáró kerül beépítésre. A cserét megelőző bontáskor a vékony vakolatrétegnek köszönhetően csak minimális kosz vagy törmelék keletkezik.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Nyílászáró csere - ajtócsere árak


Az épület ajtói még az ablakoknál is intenzívebb használatnak vannak kitéve. A bejárati ajtó otthonunk védelmét látja el elsősorban, de hang és hőszigetelésével a kényelmünkét is felelős. A hagyományos, kültéri fa bejárati ajtók mellett léteznek beltéri bejárati ajtók is.

A beltéri fa bejárati ajtók az épület belsejében vannak elhelyezve, és nincsenek kitéve az időjárásnak. Ilyenek például a panellakások bejárati ajtai, amik a lépcsőházból nyílnak.

A megfelelő védelemhez és megbízhatósághoz nagyon fontos hogy jó minőségű bejárati ajtót válasszunk. Az ajtócsere az ablakokhoz hasonlóan két három óra alatt kivitelezhet.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.