fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Olcsó bejárati ajtó

Az olcsó bejárati ajtó sokak számára ijesztően hangzik, ám a jó minőség nem minden esetben párosul magas költségekkel. A bejárati ajtó cseréjének számos tényezője befolyásolja a beépítés és a gyártás költségét, így lehetőségünk van a minőség romlása nélkül csökkenteni a költségeket. A meglévő bejárati ajtó cseréjével otthonunk biztonságosabbá tehető, jobb hőszigetelés érhető el, fűtéskor pedig nagy mennyiségű energiát spórolhatunk meg.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Olcsó bejárati ajtó, bejárati ajtó alapanyagok


Régebben a fa számított a fő alapanyagnak a bejárati ajtók vagy ablakok készítésénél. A technika fejlődésével megjelentek a műanyag, valamint a különböző fémből készült bejárati ajtók is, így több féle lehetőség áll rendelkezésünkre.

Az eltérő anyagú nyílászárók használati értéke és hőszigetelése közel azonos, a nagyobb különbségek inkább a gondozásra, valamint a megjelenésre vonatkoznak. A modern nyílászárók készítése szabványméretben, valamint egyedi méretben is lehetséges, így bármilyen épülettípusnál beépíthető a megfelelő méretű bejárati ajtó.

A mára klasszikusnak számító fa bejárati ajtó továbbra is nagy számban van jelen a háztartásokban. A természetes anyagok kedvelőinek kedvence, mely a fa egyedi külsejének köszönhetően látványos bejárati ajtó készítését teszi lehetővé.

A régi fa ajtókra jellemző vetemedés a rétegragasztással előállított faanyagnak köszönhetően ma már nem jellemző, így nagyon hosszú ideig megakadályozható a nyíló deformálódása. Az ajtó vetemedése a több rétegből összeragasztott faanyag használatával megelőzhető, így ma már szinte minden fa nyílászáró így készül.

Annak ellenére, hogy a fa nyílászáróknál alacsonyabb áron elérhetőek a műanyag társaik, egy megbízható, jó minőségű, valamint olcsó bejárati ajtó fából is elkészíthető. A borovi fenyő egy nagyon jó ár-érték arányú, időjárásnak és használatnak tartósan ellenálló, valamint látványos mintájú alapanyagnak számít.

Az árak alacsonyan tartásának egyik módja a hossztoldott, hibakiejtett faanyag használata. A készítés során a faanyagból kivágják a hibás részeket, majd a megfelelő darabok összetoldásra kerülnek. A módszer segítségével hibátlan felületű, valamint alacsony áru fa bejárati ajtó készíthető.

Akiket a zavar az alig észrevehető toldások látványa, azoknak lehetőségük van toldás nélküli faanyagból is elkészíteni a bejárati ajtót, ám ezek ára jóval magasabb. Ennek fő oka, hogy a megfelelő méretű és hibátlan faanyag nagyon ritka.

A fa bejárati ajtók felületét a gyártás során ellátják a szükséges védelemmel, mely megóvja a nyílászáró felületét a gombáktól, penésztől, párától, valamint az erős napsütéstől. A felületkezelést időnként meg kell újítani a nyílászáró védelme miatt, erről viszont elegendő 7-8 évente gondoskodnunk.
  • Műanyag bejárati ajtó


A műanyag bejárati ajtó alacsony ára, kiváló hőszigetelése, valamint egyszerűsége miatt egyre népszerűbbek az otthonunkat fejlesztők között. Amennyiben otthonunkba egy modern, megbízható és minimális gondozást igénylő, valamint olcsó bejárati ajtó kell, akkor a műanyag bejárati ajtó kiváló választás lehet.

A gyártáshoz PVC-t használnak alapanyagként, mely teljes mértékben ellenáll az időjárás káros hatásaival szemben. Ezen hatások közé tartozik a felület rendszeres elázása, a páratartalom változása, valamint az erős UV sugárzás.

A műanyag bejárati ajtók felületét nem szükséges festeni a védelem érdekében. Gyártásuk fehér színben történik, amennyiben más színben vagy mintában szeretnénk őket, fóliázással egyéb hatás is elérhető, ám ez további költséget jelenthet.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Olcsó bejárati ajtó, a bejárati ajtó kivitele és mérete


Az ajtó kialakítása, mérete kisebb nagyobb mértékben befolyásolja a nyílászáró árát. Amennyiben olcsó bejárati ajtó elérése a cél, többféle lehetőség áll rendelkezésünkre. Ennek egyik példája, ha egy adott típusú, üvegezéssel ellátott ajtónak a tömör kivitelét választjuk. Az ajtó vastagsága szintén befolyásolja a gyártás költségeit. A legvastagabb, 100 milliméteres vastagságú passzívház bejárati ajtók természetes drágábbak, mint a vékonyabb típusok.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.