fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Panellakás bejárati ajtó kiválasztása


A panellakás bejárati ajtó biztosítja otthonunk számára a megfelelő védelmet a lépcsőházi forgalomból eredő kihűléstől, valamint a közlekedés zajával szemben. Ezt a védelmet régen kizárólag fa bejárati ajtók biztosították, mára azonban több lehetőség közül is kiválaszthatjuk a számunkra szimpatikus anyagot.

A bejárati ajtó célja és feladata


A bejárati ajtó elsősorban otthonunk, családunk, valamint értékeink védelmét látja el, ebben a feladatban az ajtó kialakítása, valamint a beépített zárszerkezetek segítik.

Egy jó bejárati ajtó nem csak biztonságos, de megbízható és könnyen használható eszköz, melyet nap-mint nap több alkalommal is használunk. A megbízhatóság és a könnyű használat elsősorban hazaérkezéskor és távozáskor fontos, egy jó minőségű bejárati használata semmilyen nehézséggel nem jár.

A panellakásokban található bejárati ajtó a lépcsőházi zajok jelentős részét távol tartja a lakástól, így a zajos szomszédok kevésbé lesznek hatással a pihenésünkre.

A bejárati ajtó hőszigetelése szintén fontos szempont a gyártás során. A portaajtó rendszeres nyitásával a lépcsőház folyamatosan szellőzik, egy rosszul záródó ajtó esetén pedig a lakás melege is könnyedén távozhat.

Panellakás bejárati ajtó fából


A panellakások mellett a többi épülettípusban is előszeretettel választanak az emberek a különböző fajtájú fa bejárati ajtók közül. A leggyakrabban használt faanyag a borovi fenyő, mely nem csak tartós és ellenálló, de látvány bejárati ajtók készítését is lehetővé teszi.

A régebbi fa ajtókra gyakori vetemedés a rétegragasztott faanyagnak köszönhetően sokkal kevésbé jellemző, így a fa bejárati ajtó használata hosszú időt követően sem jár majd problémákkal. Ehhez természetesen megfelelő minőségű bejárati ajtóra, illetve szakszerű beszerelésre van szükség.

A panellakások bejárati ajtó gyártása hossztoldással előállított, hibakiejtett faanyagból, illetve toldásoktól mentes kivitelben is elkészíthető. A hossztoldás során eltávolításra kerülnek a hibás részek a fából, a megfelelő darabok összetoldásával pedig hibátlan felület biztosítható az ajtó számára. A toldásmentes faanyagból gyártott bejárati ajtó a hibamentes, tökéletes méretű faanyag ritkasága miatt viszont sokkal drágább.

A panellakás bejárati ajtó felülete gondozást igényel, melynek első lépése a gyártás közben történik. Az faajtó felületét gomba, penész és rovarok elleni védelemmel látják el, majd pedig a megrendelő által kiválasztott színre festik. A hosszantartó védelem érdekében a beépítés után érdemes ezt a festést 7-8 évente megismételni.

Panellakás bejárati ajtó műanyagból


A PVC felhasználásával készült bejárati ajtó nem csak barátságos árú, modern külsejű nyílászáró, de kiválóan zárnak, valamint használatuk, karbantartásuk is egyszerű. Az üreges kialakítású műanyag bejárati ajtók hangszigetelése, valamint hőszigetelése nagymértékben hozzájárul otthonunk komfortjához.

A profilok belsejében található, meghatározott számú légkamra a bennük található levegő segítségével biztosítja a hatékony hőszigetelést, emellett pedig alacsony tömegű szerkezet építését teszi lehetővé.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.