fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Redőny, redőny árak


A redőny az egyik leghatékonyabb árnyékoló eszköz, melynek használata a helységbe érkező fény szabályzása mellett egyéb szerepet is ellát. A redőny használatával éjszaka kizárhatjuk az utcai lámpák zavaró fényét, nappal pedig a nap fényét tarthatjuk távol a helységtől, amennyiben az zavar minket.

A régi, nehéz és hangos fából készült redőnyök helyét ma már a modern gyártású, könnyen használható alacsony tömegű műanyag, illetve alumínium redőnyök vették át. A redőnyök igény esetén fix valamint mobil szúnyoghálóval is felszerelhetőek.

A redőny használatának előnyei

Az ablakra szerelt redőny a fénymennyiség szabályzása mellett segítenek megelőzni az adott szoba túlmelegedését a nyári melegben, így téve kellemesebbé az ott töltött időt. A redőny leengedésével megóvhatjuk az ablakot egy esetleges vihar hatásaitól, így nem esik majd kár a szerkezetben.

A lehúzott redőny a frissen tisztított ablaküvegek esetében is hasznos, mivel megvédi az üveget a ráhulló csapadékoktól. Használatukkal távol tarthatjuk az esti órákban a járó kelők kíváncsi tekintetét.

A modern redőnyök használata nem jár semmilyen erőfeszítéssel, a gurtni vagy zsinór akár fél kézzel is használható, de léteznek motoros, valamint távirányítóval használható redőnytípusok is. A redőnyök egy csipeszzárral vannak ellátva, mely megakadályozza, hogy kívülről meg lehessen őket emelni, így otthonunk még biztonságosabbá tehető.

Műanyag redőny szerelés


A műanyag redőnyök kedvező áruknak köszönhetően nagyon népszerűek, használatukkal könnyedén és olcsón megoldható a helység árnyékolása. A gyártásuk PVC-ből történik, anyagukra és felületükre nincs hatással az időjárás.

Az alapanyaghoz hozzáadott adalékoknak köszönhetően a redőny hosszú időn keresztül megőrzi felületének színét, így az hosszú időn át tartó erős UV sugárzás nem tesz kárt bennük. A műanyag redőnyök fehér színben készülnek, de a gyártás során színes fóliával is elláthatóak, így a nekünk tetsző színben is elkészíthetőek.

A műanyag redőnyök olcsó és hasznos kiegészítői ablakainknak, amennyiben megsérülnek, javításuk általában olcsón és könnyedén elvégezhető.

Alumínium redőny beépítés

Az alumínium redőnyök a legfejlettebb árnyékoló eszközök közé tartoznak. Az alumínium redőny a legmagasabb szintű védelmet nyújtja ablakaink számára, mely még egy nagyobb vihar esetén is képes megvédeni a nyílászárókat.

Az alumíniumból készült, üreges szerkezetű duplafalú lamellák belsejét Pur habbal töltik fel, mely javítja ablakunk hő és hangszigetelését. Az erős széltől a szerkezetet a lamellákon elhelyezett elcsúszás gátlók védik, így a redőny nem akad majd meg még erős szél esetén sem, mely a szerkezet sérülését okozná.

Az alumínium redőny ára némileg magasabb a műanyag példányokénál, ám szinte örökéletű szerkezet kapunk a pénzünkért cserébe. A redőny ellátható egy emelőmotorral is, így a használata kézi erő helyett gombnyomással, vagy akár távirányítóval is történhet.
A szúnyoghálóval kombinált redőny, vagy más néven mobil szúnyogháló egy másik hasznos kiegészítője az otthonunkban található ablakoknak. A mobil szúnyogháló legnagyobb előnye, hogy néhány mozdulattal használaton kívül helyezhetőek.

A szúnyogháló ilyenkor az ablak felső részében kialakított tárolóban foglal helyet, igény esetén pedig könnyedén visszahúzhatóak. A szúnyogháló könnyedén és hatékonyan tartja távol az otthonunktól az zavaró rovarokat.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.