fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Színes műanyag ablak előnyei

A színes műanyag ablak kiválasztásával otthonunk kiváló szigetelőképességű nyílászárókkal kerül felszerelésre, melyek vidám barátságos színeikkel dekorálják otthonunkat, valamint magát az épületet is.

A műanyag ablakok kiváló alternatívát nyújtanak a régi, sok esetben fából készült ablakok helyett, melyek gyakran már nagyon rossz állapotnak örvendenek. Ezek az ablakok nem zárnak megfelelően, használatuk nehézkes lehet, így rengeteg bosszúságot okozhatnak számunkra.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Színes műanyag ablak előnyei


A régebbi gyártású, többségében több évtizede használt ablakok nem felelnek meg a mai elvárásoknak, így a jó hőszigetelés és záró képesség hiányában rengeteg energiát veszíthetünk használatukkal. Ezeknek az ablakoknak az állapota napjainkra már jelentősen leromlott, így egyáltalán nem képesek ellátni hatékonyan a feladataikat. A sok éves használattól, valamint az időjárás káros hatásainak köszönhetően az ablakok mára elvetemedtek, rendszeres használatuk pedig gyakran nehézséggel jár.

A műanyag ablak számos előnyös tulajdonságának, valamint barátságos árának köszönhetően egyre nagyobb számban készül. A gyártásukhoz PVC-ből gyártott műanyag profilokat használnak, melyek könnyű, rideg és tartós szerkezet előállítását teszi lehetővé.

A műanyag ablakok felülete nem rozsdásodik, nincs hatással rájuk az időjárás hatása, felületük pedig nem igényel gondozást, sem pedig festést. A festés elhagyásával az ablak előállítási költsége alacsonyabb, emellett pedig kevesebb időt is vesz igénybe, így hamarabb történhet meg a nyílászárók cseréje.

Színes műanyag ablak felülete


A műanyag ablak felülete a tisztításra használt szerekkel szemben ellenálló, a művelet közben nem kell aggódnunk, hogy kárt teszünk az ablak felületén. A PVC gyártása során az anyaghoz adott adalékok megakadályozzák a felület elsárgulását, melyet az erős napsütés váltana ki rajtuk.

A műveletnek köszönhetően az ablak hosszú időn keresztül megőrzi majd a színét és a felületének épségét. Ez a hatás a hagyományosnak számító fehér, valamint színes műanyag ablak felületére is igaz. A műanyag ablakok különböző ívekkel és formákkal is legyárthatóak, ha szeretnénk eltérni a megszokott dolgoktól. A hagyományos formájú ablakok esetében gyártásuk szabványméretben, valamint egyedi méretben is lehetséges.

Színes műanyag ablak gyártása és hőszigetelő képessége


A műanyag ablak a legjobb ár-érték kategóriába tartoznak a nyílászárók között. Gyártásuk PVC-ből előállított elemekből történik, így felületük kemény és ellenálló lesz majd a természet erőivel, valamint a rendszeres használattal szemben.

Az ablakok gyártása fehér színben történik, de színes műanyag ablak készítése is lehetséges. Ezek előállítása a fehér profilok fóliával történő bevonásával történik. A műanyag elemeket még a teljes megszilárdulás előtt burkolják be az általunk kiválasztott színű vagy mintájú fóliával, így tökéletes tapadás érhető el. Ennek köszönhetően nem kell aggódnunk a fólia felválása miatt sem.

A műanyag profilok üreges kialakításúak, a belsejükben kialakított, meghatározott számú légkamra biztosítja az nyílászáró számára a megfelelő szigetelést, emellett alacsonyabb tömegű szerkezet létrehozását is lehetővé teszik.

A műanyag ablakok üvegezése során két vagy három rétegű hőszigetelt üvegezést alkalmaznak, melynek segítségével megakadályozható, hogy az üveg felületén jelentős hőt veszítsen az épület.
A még hatékonyabb zárás és szigetelés érdekében az ablak nyílóinak oldalán, valamint a keret belső oldalán dupla gumitömítéseket szerelnek fel, így megelőzhető a huzat kialakulása is.

Kik számára előnyös a színes műanyag ablak


A színes műanyag ablak elsősorban azok számára ajánlott, akik számára vonzó a műanyag nyílászárókra jellemző egyszerűség és barátságos ár, ám szeretnék elkerülni a fehér szín használatát. A gyártás során felhasznált alapanyagok felelősek az ablak fehér színéért, ám a felületek fóliázásával kiválaszthatjuk az ablak színét, vagy akár fa hatást is biztosíthatunk számukra.

Egy színes műanyag ablak előállítási költsége némileg magasabb a hagyományos, fehér színűekkel szemben, ám ezért az árért cserébe feldobhatjuk otthonunk belső tereit, valamint az épület külsejét is.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.