fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Tömörfa bejárati ajtó minőségi fából

A tömörfa bejárati ajtó stílusos és elegáns külsővel ruházza fel otthonunk bejáratát, melyet minden távozáskor vagy hazatéréskor megcsodálhatunk. A természetes anyagok használatának köszönhetően az ajtó egyedi felülete barátságos, valamint szép látványt nyújt a mindennapi használat során. A fa nyílászárók gyártása hosszú fejlődésen ment keresztül, így teljes mértékben felveszik a versenyt a műanyag vagy egyéb anyagokból gyártott példányokkal szemben.

A tömörfa bejárati ajtó előnyei


A mai, modern gyártású tömörfa bejárati ajtó a technika fejlődésének köszönhetően nem csak tartósabb, hanem megbízhatóbb és biztonságosabb is a régebbi típusokkal szemben. Ez részben a jó minőségű faanyagnak, részben pedig a fejlett zárszerkezeteknek köszönhető. A természet káros hatásaival szemben a bejárati ajtó felületét a gyártás során alkalmazott felületkezeléssel védik, mely éveken át megvédi majd a nyílászárónkat.

Azok számára, akiknek a műanyag vagy alumínium nyílászárók rideg látványt nyújtanak, kiváló alternatívát jelenthet a ma már klasszikusnak számító tömörfa bejárati ajtó. A természetes alapanyagokat kedvelő emberek mellett bárki számára nyugodtan ajánlhatóak, mivel hang és hőszigetelés tekintetében nem maradnak el az egyéb anyagból készített ajtókkal szemben sem.

A fa egyedi felülete a felületkezelésnek köszönhetően még jobban hangsúlyozható, gyártásuk során az általunk kiválasztott színben, valamint átlátszó lakkal is bevonható a felületük. Utóbbi megoldás alkalmazásával láthatóvá válik a faanyag egyedi rajzolata, mely sajátos külsőt biztosít az ajtó számára.
A gyártáshoz használt fa hőszigetelése az anyagából adódik, melyet dupla gumitömítéssel, valamint hőszigetelt üvegezés beépítésével egészítenek ki.

Borovi fenyő bejárati ajtó gyártása


A borovi fenyő bejárati ajtó a gyártáshoz felhasznált faanyag előnyös tulajdonságainak köszönhetően nem csak szép és látványos, de tartós és megbízható szerkezet létrehozását teszi lehetővé. A borovi fenyő bejárati ajtó gyártása rétegragasztott faanyagból történik. Az előállítás során több rétegnyi fát ragasztanak össze, javítva ezzel az ajtó vetemedéssel szembeni védelmét.

A tömörfa bejárati ajtó gyártása hibakiejtett, majd pedig hossztoldással előállított faanyagból történik. A módszernek köszönhetően a fa bejárati ajtó felülete mentes lesz a hibáktól, valamint lecsökkenthetőek a gyártás költségei is. Amennyiben szeretnénk, toldásmentes alapanyagból is legyártható az ajtó, de ezek előállítási költsége a megfelelő anyagok ritkasága miatt sokkal magasabb, így drágább is lesz.

A gyártás során az ajtó elemei átesnek a védelmük érdekében szükséges felületkezelési eljáráson, méghozzá a végleges összeszerelést megelőzően. A felületkezelés során a RAL színskála színei közül választhatjuk ki a számunkra megfelelő színt, viszont ez esetben a fa erezete nem lesz majd látható.

Amennyiben szeretnénk, hogy a fa egyedi erezete látható maradjon, a lazúrral történő felületkezelés választás is rendelkezésünkre áll. A borovi fenyő bejárati ajtó felületkezelésének megújításával akár évtizedeken keresztül megőrizhetjük az ajtó állapotát, ennek eléréséhez 7-8 évente ajánlott újrafesteni őket. Ezzel akár évtizedekkel is meghosszabbíthatjuk az ajtó élettartamát.

Borovi fenyő bejárati ajtó árak


A borovi fenyő bejárati árak az esetek többségében aszerint alakulnak, hogy milyen méretű vagy kialakítású bejárati ajtót választunk. A hagyományos formájú, egy illetve kétszárnyas bejárati ajtók gyártása és beépítése alacsonyabb költséget jelent a megrendelő számára, mint az íves vagy egyéb formájú nyílászárók.

A lakótelepi lakásokban nem igazán előnyös az üvegezéssel ellátott bejárati ajtók választása, így az ide való bejárati ajtók olcsóbban legyárthatóak. A családi házakban vagy egyéb, különálló épületek esetében viszonyt számos előnnyel jár az üvegezés. Használatukkal látványosabb, szebb nyílászáró gyártható, mely az üvegfelületeken átszűrődő természetes fénnyel világítja meg az épület előterét, valamint kilátást biztosít számunkra.

A bejárati ajtó kisebb, nagyobb, illetve több elemből álló üvegezéssel is legyártható, mely természetesen hatást gyakorolt az előállítás költségeire is.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.