fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Üveges fa bejárati ajtó


Az üveges fa bejárati ajtó amellett, hogy feldobja otthonunkat, számos további előnyt biztosít az épület számára. Az üveges fa bejárati ajtóknak számos típusa létezik, a felhasznált üvegtípustól függően látványosabbak, átengedik a fény egy részét, ezzel megvilágítva az előszobánkat.

A leggyakoribb eset, mikor az ajtó nyílójába kerül beépítésre egy nagyobb, vagy több kisebb méretű, fix kialakítású üvegtábla, ám léteznek nyitható változatok is.

Fa bejárati ajtó feladata

A bejárati ajtó legfontosabb feladata otthonunk, családunk és értékeink védelme. Amikor otthon tartózkodunk, vagy éppen dolgozunk, a bejárati ajtó akkor is végzi a feladatát. Egy jó minőségű fa bejárati ajtó a védelem mellett rendkívül látványos külső jegyekkel rendelkezik. Ez részben a fa természetes külsejének, valamint a megmunkálásnak köszönhető, melyet egy jól kiválasztott üvegezéssel még vonzóbbá tehetünk.

Az üveges bejárati ajtó általában családi házak esetében kerül felhasználásra, panel vagy társasházi lakások bejárataként nem túl előnyösek. Az ajtóhoz tartózó üveg szabad kilátást tesz lehetővé a használóinak, így már azelőtt láthatjuk ki érkezett hozzánk, mielőtt ajtót nyitnánk.

A fa bejárati ajtó az otthonunk védelmét a masszív felépítésével, valamint a modern zárszerkezetek használatával látják el. Az üveges fa bejárati ajtók a megfelelő hőszigetelés biztosításához hőszigetelt üvegtáblákkal vannak felszerelve, mely a hagyományos üveghez képest sokkal hatékonyabb szigetelést tesz lehetővé. Használatukkal megelőzhetjük, hogy az üvegfelületeken keresztül jelentős hőenergiát veszítsen az épület.

Üveges fa bejárati ajtók fajtái

A fa bejárati ajtók kivitelüktől függően többféle típusú és fajtájú üveggel is elláthatóak, így hatalmas választékból van lehetőségünk válogatni.

Fix üveges

A fix üveges fa bejárati ajtók fordulnak elő a legnagyobb számban. A beépített hőszigetelt üvegezés jó szigetelést biztosít a nyílászáró számára, a kiválasztott üvegtípustól függően a természetes fényt egy részét vagy egészét átengedi, így az előnyös megjelenés mellett a közérzetünket is javítja.

Nyitható ablakos

A nyitható üveges, más néven ablakok bejárati ajtók a fent említett előnyökön felül a szellőztetésben is szerepet játszanak. A kisméretű, nyitható ablakokon keresztül könnyedén szellőztethetünk, vagy akár beszélgethetünk a hozzánk érkezővel, az ajtó nyitása nélkül.

Oldalvilágítók és felsővilágítók

Az oldalvilágítók vagy felső világítók a nagyobb méretű falnyílások esetében kerülnek beépítésre. Az egy, vagy akár kétszárnyas bejárati ajtók egyik, vagy mindkét oldalán felszerelt oldalvilágítók tágasabb érzést keltenek, a helység megvilágításában, valamint a szellőzetésben is szerepet vállalhatnak, amennyiben nyitható ablakokkal vannak felszerelve.

A felsővilágítók a fa bejárati ajtó fölött kerülnek beépítésre, elsődleges feladatuk a fényviszonyok javítása. Általában fix kialakításúak, ám lehetőség van nyitható ablakok felszerelésére is, melynek használata távnyitóval történik, így könnyedén elérhető magasságból használhatóak.

Üvegtípusok

A bejárati ajtók többféle üvegtípussal elláthatóak, így lehetőségünk van a hagyományos, tiszta üveg mellett látványosabb üvegezést is választani, mely a zavartalan kilátás helyett inkább az ajtó szép megjelenéséért felelős. Az üveges fa bejárati ajtóknál bármilyen tiszta, savmart vagy színezett üveget is választunk, mindenképpen hőszigetelt kivitelben kerül beszerelésre, mellyel biztosítható az ajtó hatékony hőszigetelése.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.