fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Ajtó felújítás


Egy régóta használt, bejárati ajtó rengeteg problémát okozhat felhasználóinak. A bejárati ajtók a többi használati tárgyainkhoz hasonlóan időszakos karbantartást, bizonyos esetekben pedig felújítást igényel. Az ajtó felújítás által akár hosszú évekkel meg hosszabbítható bejárati ajtónk élettartama.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Amennyiben problémát észlelünk a régi, esetleg újonnan beszerelt bejárati ajtónknál, akkor érdemes mihamarabb szakemberrel megnézetni. A legtöbb esetben ilyenkor a probléma még könnyedén orvosolható.

Ajtó felújítás - Gyakran előforduló problémák


Házunk vagy lakásunk talán leggyakrabban használt nyílászárója a bejárati ajtó. Nagyobb család esetén nap mint nap hatalmas igénybevétel jellemzi őket. Emiatt sajnos előbb utóbb bejárati ajtónk karbantartásra, ajtó felújításra, sőt bizonyos esetekben cserébe szorulhat.

Számos probléma adódhat bejárati ajtónkkal, melyek közül némelyik csak kellemetlenséget okoz, ám bizonyos problémák miatt csak erőlködéssel használhatjuk őket.

Kérjen fa bejárati ajtó helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Vetemedett bejárati ajtó


A bejárati ajtónk vetemedése eleinte nehéz használatot eredményes. Ahogy telik az idő, már csak komoly erőfeszítéssel tudjuk majd kinyitni vagy bezárni őket. A vetemedés bizonyos esetekben könnyen javítató, de a túlságosan vetemedett nyílászárók esetében a csere a jó megoldás.

Hibás, nehezen használható zár


Az otthonunk biztonsága nagyban függ a bejárati ajtótól. A bejárati ajtó zárszerkezete ebben nagy szerepet játszik. Mivel a zár részben mozgó alkatrészekből áll, egy bizonyos idő után előfordulhat, hogy karban tartást vagy cserét igényel majd.

A zár cseréje viszonylag könnyű és gyors művelet, ám nem érdemes megvárni, amíg pórul járunk vele. Ha egyszer egy fárasztó munkanap után nem tudunk bejutni otthonunkba és lakatost kell hívnunk, akkor tudni fogjuk, hogy túl sokáig vártunk a zár cseréjére.

Huzatos bejárati ajtó


Ha bejárati ajtónk huzatos, akkor azt több ok is kiválthatja. Ezt a legtöbb esetben a vetemedés váltja ki. Ilyenkor az ajtó nem illeszkedik pontosan az őt körülvevő tokhoz, ezeken a réseken pedig semmi nem állja a levegő útját.
A huzatot az is okozhatja, hogy az ajtó nem rendelkezik szigetelő csíkkal.

Ez a gumiszigetelés az ajtó falcaiban foglal helyet, bizonyos esetekben 2 vagy 3 gumiszigeteléssel is el van látva az ajtó. Az ajtó zárásakor ez a gumicsík összenyomódik, és útját állja a levegőnek. A régebbi bejárati ajtóknál a gumiszigetelés helyett általában szivacsot használtak, melyek mostanra már sok esetben elöregedtek.

A legtöbb esetben utólag is felszerelhetőek a gumiszigetelések, ennek segítségével akár régebbi bejárati ajtónk is jobb hőszigeteléssel rendelkezik majd.

A huzatot bizonyos esetekben az is okozhatja, hogy a felszerelt gumiszigetelés kiesett, vagy pedig elöregedett. Ennek javítása viszonylag gyors és egyszerű, ideális esetben csak kihúzzuk őket, majd helyükre tesszük az újakat.

Üvegcsere


Az üvegezett bejárati ajtók nem csak szépek, de természetes megvilágítást is nyújtanak az előszobánk, nappalink számára. A modern bejárati ajtóknál hőszigetelt üveget építenek be.
Ha hőszigetelt üvegünk belsején rendszeresen párát észlelünk, akkor az a töltőgáz elszivárgását jelenti. Ebben az esetben a üvegfelület már nem rendelkezik hatékony hőszigeteléssel, mindenképpen cserére szorul.

Bejárati ajtó csere vagy felújítás?


Sok esetben elegendő a bejárati ajtó felújítása a probléma megszüntetéséhez. A bejárati ajtó rendszeres karbantartása vagy javítása segítségével rengeteg további problémától kímélhetjük meg magunkat. A javítás a legtöbb esetben jóval alacsonyabb anyagi ráfordítást igényel, mint az ajtó cseréje.

A régi, nagyon rossz állapotú ajtók közül sok példányt már nem érdemes javíttatni, ezeknek sokkal jobb döntés a cseréjük mellett döntenünk. A csere által a régi, elavult ajtónk helyett egy jó minőségű, vadonatúj és minden mai elvárásnak megfelelő bejárati ajtót kapunk.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.