fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Bejárati ajtók


A bejárati ajtók otthonunk védelme mellett számos egyéb előnnyel ruházza fel otthonunkat. A bejárati ajtók többféle alapanyagból elkészíthetőek. A különböző fém és műanyag nyílászárók mellett a fából készültek továbbra is töretlen népszerűségűek.

Bejárati ajtók feladatai


Kezdetben a bejárati ajtók csak a biztonságért feleltek, a technika fejlődésével azonban egyre jobb és hatékonyabb nyílászárók készültek. A modern nyílászárók a biztonságon felül további igényeket is kielégítenek.


Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


  • Otthonunk védelme

Az otthonunk és családunk védelme alapvető feladata a bejárati ajtóknak. Az ajtó biztonságát több műszaki paramétere alkotja. A jó ajtó egy masszív, nehéz szerkezet, mely útját állja a rossz szándékkal érkező, hívatlan vendégeknek. Habár feltörhetetlen ajtó nem létezik, egy jó minőségű bejárati ajtó képes hosszú időn át ellenállni, megakadályozva a betörést.
  • Hőszigetelés

Bejárati ajtók hőszigetelése az utóbbi két évtizedben vált igazán fontossá. A folyamatosan növekvő energiaárak hatására sokan döntenek a régi, rosszul záródó, illetve nem hőszigetelt bejárati ajtóik modernebbre cserélésével.

A hőszigetelt ajtók segítségével rengeteg energiát spórolhatunk meg, ezáltal viszonylag hamar megtérülhet az ajtócsere költsége. A bejárati ajtónk hőszigetelését több műszaki tényező és kiegészítő határozza meg. A gumiszigetelés körbefut az ajtó falcaiban, zárt állapotban összenyomódik és megakadályozza, hogy a levegő szabadon átjárjon az ajtó és a tok közt.

Az ajtók jelentős része üvegezéssel is el van látva. Ez az üvegezés nem csak esztétikai szerepet lát el. Ha bejárati ajtónk hőszigetelt üveget tartalmaz, akkor elkerülhető, hogy az üvegfelületen keresztül hűljön le az épület.

Tartósság


A bejárati ajtókat nem rövidtávra vásároljuk, sok esetben évtizedeken keresztül használni fogjuk őket. Ahhoz hogy a bejárati ajtónk képes legyen hosszútávon ellátni a feladatát, fontos hogy minőségi alapanyagokból készítsék őket. A fa bejárati ajtók családi házak esetében folyamatosan ki vannak téve az időjárásnak. Felületüket érheti eső vagy hó, és a napsütés sem kíméli őket.

A bejárati ajtók tartósságát a jó minőségű faanyag és vasalat felhasználása a mellett a megfelelő felületkezelés garantálja. A bejárati ajtó felületének gyárban történő festése számos előnnyel jár. Ezt a felületkezelést 8-10 évente megújítva nagyon hosszú ideig megőrizhetjük bejárati ajtónk szép felületét.

Hangszigetelés


Az otthon a nyugalom szigete. Egy hosszú és fárasztó munkanap után az ember a lehetőségekhez képest zavartalan pihenésre vágyik. A modern bejárati ajtók hangszigetelő képességüknek köszönhetően a kintről érkező zavaró hangok nagy részét kint tartják, vagy jelentőse lecsökkentik. Ennek eredményeképpen az otthonunkban eltöltött idő nagyobb kényelemben fog telni.

Könnyű használat


A bejárati ajtók nagyon nagy igénybevételnek vannak kitéve. Mivel szinte mindennap többszöri alkalommal vannak használva, így kiemelten fontos hogy hibátlanul működjenek. Ha a bejárati ajtónk szorul, gyakran beragad, vagy nehéz kulcsra zárni, semmiképpen sem egyszerű a használatuk.


Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Emiatt minden egyes induláskor és hazaérkezéskor küzdenünk kell a bejárati ajtónkkal. A könnyű használat egyik fő feltétele a minőségi alapanyagok felhasználása, és a szakszerű beépítés.

Esztétika


A bejárati ajtók minden nap szem előtt vannak, az ideérkező látogatókat a bejárati ajtó látványa fogadja, mielőtt belépnek otthonunkba. Habár az esztétikum helyett a biztonság és a minőség a legfontosabb, mégis érdemes nekünk tetsző bejárati ajtót választani.

Egy szép bejárati ajtó akár egy szép bútordarabbal is felérhet, ez különösen igaz, ha fából készült nyílászárókat használunk.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.