fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Ajtókilincs


A nyílászáróink működtetése kilincs segítségével történik. Az ajtókilincsek szinte az összes nyílászárón megtalálhatóak valamilyen formában. Számos fajtájuk létezik, felhasználási területüktől függően. Az ajtókilincs lenyomásával, majd az ajtó húzásával vagy tolásával nyitni illetve zárni tudjuk bejárati ajtónkat.

Kérjen fa bejárati ajtó helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


A bejárati ajtókon, terasz ajtókon, ablakokon, illetve a beltéri ajtókon egyaránt megtalálhatóak a kilincsek. A fent említett nyílászárók egy részénél nem csak az ajtó vagy ablak nyitására alkalmasak, hanem az egyéb funkciók is a kilincs segítségével érhetőek el.

Az ajtókilincs fajtái


Az ajtókilincsek sokféle fajtája létezik, rengeteg forma, kivitel, alapanyag felhasználásával készítik őket.

Réz ajtókilincs


A réz ajtókilincs az egyik legnagyobb számban gyártott típus. A réz segítségével nagyon látványos, tartós kilincs gyártható le. A tisztán rézből gyártott ajtó kilincs mellett gyakran más anyaggal is kombinálják őket, mint például a porcelán.

A réz ajtókilincs lakkréteggel van ellátva, mely megvédi a felületét az oxidációtól. Ez a bevonat viszonylag sérülékeny, a sérülések helyén pedig a réz oxidálódhat, elszíneződhet.

Alumínium ajtókilincs


Az alumínium ajtókilincseket alacsony ár jellemzi, felületük galvanizált, ami megvédi őket a korróziótól. Kedvező áruknak és tartósságuknak köszönhetően nagyon népszerűek, tisztán tartásuk pedig nagyon egyszerű.

Műanyag kilincsek


A műanyag ajtókilincs nagyon ellenálló az időjárás és a vegyszerek hatásaival szemben. Felületük ütés és kopásálló, ám könnyen karcolódnak. A műanyag ajtókilincsek bejárati ajtón és beltéri ajtókon egyaránt használhatóak, létezik üreges és tömör változatuk is. Tartósságuk miatt a bejárati ajtókhoz mindenképpen a tömör műanyag kilincs a jó választás.

Kérjen fa bejárati ajtó helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Hosszú címes ajtókilincs


Egybefüggő, hosszú cím van felszerelve a nyílászáró lapjára. A kilincs cseréjét megelőző kiválasztáskor fokozott odafigyelést igényel az ajtó lyuk kiosztásának megfelelő méretű kilincset válasszunk. Ez a méretet a kulcslyuk és a kilincs tengelyének a távolsága adja meg.

Rozettás ajtókilincs


Elsősorban beltéri ajtóknál használják ez a típusú kilincset. A hosszú címes kilincsekkel szemben itt a kilincs és a kulcslyuk két külön darabból áll. A kulcslyuknál található rozetta szögletes, kör illetve ovális alakban is elérhető, emiatt változatos külsővel láthatjuk el ajtóinkat.Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.