fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Bejárati ajtó beépítése


Amennyiben otthonunk bejárati ajtajának használata nehézségekkel jár, vagy rossz hőszigeteléssel rendelkezik akkor nagy valószínűséggel eljött a cserének az ideje. A bejárati ajtó beépítése, cseréje a gyártást és a kiszállítást követően néhány óra alatt kivitelezhetőek. A modern bejárati ajtók minden szempontból megfelelnek korunk elvárásainak. A modern zárszerkezetek és a hatékony hőszigetelés mellett további előnyökkel jár majd otthonunk új bejárati ajtaja.

Kérjen fa bejárati ajtó helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Bejárati ajtó cseréje


Ha döntöttünk a bejárati ajtó cseréjéről, akkor egy helyszíni felmérés során egy szakember rögzíti a bejárati ajtó gyártási méreteit, valamint hasznos tanácsokkal lát el minket az ajtó cseréjével kapcsolatban. A legtöbb esetben ilyenkor már pontos árajánlatot is kapunk, ezt követően meg is kezdődhet a bejárati ajtó legyártása.

A bejárati ajtó beépítés kétféle folyamat alapján történhet. A hagyományos bejárati ajtócsere bontással történik, ennek során a régi bejárati ajtó a tokjával együtt kerül kibontásra a falból. Ennek a helyére kerül beépítésre az új bejárati ajtónk. A bejárati ajtó beépítés ára függ az ajtó anyagától, felületkezelésétől, felszereltségétől, valamint a beépítés módjától.

A bejárati ajtó csere bontás nélkül is lehetséges, ezzel megkímélve magunkat a kosztól és a törmeléktől.

Kérjen fa bejárati ajtó helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Bejárati ajtó cseréje bontással


A megrendelést követően néhány hét alatt elkészül az új bejárati ajtónk, mely rögtön készen áll a beépítésre, amint a helyszínre érkezett. A bontás során először az ajtó nyílói kerülnek leszerelésre. A bejárati ajtó tokja vízszintesen kerül elfűrészelésre, majd óvatosan feszegetve eltávolítjuk a falnyílásból a darabjait.

A bontással történő ajtócsere során kisebb nagyobb törmelék mennyiségre kell számítani, ez sajnos elkerülhetetlen, de egy kis odafigyeléssel csökkenthető. A tok falból való kibontása után a falnyílás és környéke egy alapos takarításon esik át, eltávolítva a port és a törmeléket az ajtó útjából.

A bontás befejezését követően az új bejárati ajtó tokját a rögzítési pontjain előfúrjuk, majd pedig ideiglenesen rögzítjük a falnyílásban. Miután biztosítottuk a tok tökéletes elhelyezkedését, akkor csavarok segítségével véglegesen is rögzítjük őket.

A rögzítés után felszerelésre kerül a bejárati ajtó nyílója, valamint az ajtókilincs is. A tok és a falnyílás közti vékony hézagot Pur habbal töltjük fel, majd pedig takaróléccel fedjük be. A bejárati ajtó beépítése az ajtó finombeállításával fejeződik be.

Kérjen fa bejárati ajtó helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Bejárati ajtó cseréje bontás nélkül


A bontás nélküli ajtócsere számos abban az esetben jelenthet segítséget, ha mindenképpen szeretnénk lecserélni a bejárati ajtót, de nem szeretnénk kárt tenni a falban. Ez a fajta ajtócsere nem jár törmelékkel, valamint csak minimális kosz keletkezik a beépítés során. A módszer egyik előfeltétele, hogy a régi tok állapota megfelelő legyen, máskülönben nem alkalmas a tokráépítéses ajtócserére.

A bontás nélküli ajtócsere során a régi bejárati ajtó tokja nem kerül kibontásra a falból, csak az ajtószárny és a tartópántok kerülnek leszerelésre. Az új bejárati ajtó a régi tok mögé kerül beépítésre, csavarokkal rögzítve. A két tokszerkezet találkozása vízzáró szilikon réteggel kerül kihúzásra. A régi tok belső oldala teljes mértékben lefedésre kerül, ezért belülről már nem lesz látható, valamint festést is csak kívülről fog igényelni.Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.