fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Bejárati ajtó fa és egyéb alapanyagból


A bejárati ajtó fa és egyéb alapanyagból készülhet, feladata megvédeni otthonunkat, családunkat, valamint értékeinket. Az épület számára nyújtott védelmet a bejárati ajtó a masszív felépítésével és modern zárszerkezetével biztosítja. A modern bejárati ajtó gyártása során kiemelt figyelmet fordítanak a megfelelő hőszigetelésre, hangszigetelésre, a minőségi alapanyagoknak köszönhetően pedig a nyílászáró élettartama is hosszú lesz.

Bejárati ajtó fa és egyéb alapanyagból, melyiket érdemes választani?


Régebben szinte teljes mértékben fából készültek a bejárati ajtók, ám idővel megjelentek a fától eltérő anyagból készített nyílászárók. A különböző anyagú bejárati ajtók használata, biztonsága, szigetelése közel azonos, így leginkább külső jegyeikben térnek el egymástól.
  • Fa bejárati ajtó


A fa bejárati ajtók természetes alapanyaguknak köszönhetően mutatós, egyedi külsővel rendelkeznek. Készítésükhöz a legnagyobb számban borovi fenyőt használnak, mely beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmassá teszi a nyílászárót. A fa bejárati ajtó gyártása rétegragasztott faanyagból történik, ennek a sokkal szilárdabb, vetemedésre kevésbé hajlamos szerkezetet készülhet.

A fa bejárati ajtó felületkezelést igényel, ezt az ajtó gyártása során végzik el. A felületkezelésnek köszönhetően nem csak a kiválasztott színnel vagy felülettel, hanem a gombák, penész, valamint UV elleni védelemmel is ellátásra kerül az ajtó. A fa nyílászárók felületén található felületkezelést, festést érdemes 7-8 évente megújítani, ennek hatására az ajtó hosszú évtizedeken keresztül megőrizheti majd állapotát.
  • Műanyag bejárati ajtó

A műanyag bejárati ajtó a számos előnyös tulajdonságának köszönhetően egyre nagyobb számban van jelen. Az ajtó PVC-ből készült profilokból áll, melyek üreges kialakításuknak köszönhetően az alacsony tömeg mellett kiváló hőszigetelést is lehető tesznek a nyílászáró számára. A kiváló hőszigetelés alacsony árral párosul, így nagyon jó vételnek számít bármilyen épülettípus esetén.

A kedvező árhoz nagymértékben hozzájárul, hogy a műanyag bejárati ajtó felülete sem a gyártás során, sem pedig később nem igényel festést. Ennek köszönhetően a kiválasztás esetén később sem kell majd átesnünk az ajtó festésével járó néhézségeken.
  • Alumínium bejárati ajtó

Az alumínium bejárati ajtó masszív, szinte örökéletű szerkezet, mely még a legnagyobb igénybevételnek is könnyedén és tartósan ellenáll. Az alumínium profilok keskenyebb kialakítást is lehetővé tesznek az ajtó számára, így akár nagyobb méretű üvegezés beépítése is lehetséges. A hő hídmentes kialakítású alumínium bejárati ajtók kiváló hőszigetelést, valamint hangszigetelést biztosítanak az épület számára.

Az alumínium egy tartós, könnyű szerkezet létrehozását teszi lehetővé, mely ellenálló a korrózióval, valamint az intenzív használattal szemben. Alacsony tömegükhöz az is hozzájárul, hogy nincs szükség további belső merevítésre. A családi házak, lakások mellett a nagy forgalmú üzletek, boltok vagy hivatalok számára is tökéletes megoldást jelenthet használatuk.

Az alumínium bejárati ajtók a RAL színskála bármelyik színével elláthatóak, így bármilyen környezetbe könnyedén belesimulnak. A felületek festése tartósan ellenáll az időjárás hatásainak, újrafestésre csak a felület sérülése esetén van szükség.
  • Fém biztonsági ajtó

A bejárati ajtó fa és egyéb alapanyagból elkészítve hatékony védelmet nyújt otthonunk és családunk számára. A fém biztonsági ajtók kizárólag beltéri felhasználásra alkalmasak, így többnyire panelházi lakásokban, társasházakban használják őket. A gyártásuk során a biztonság a legfőbb szempont, a bennük található acél elemek kevésbé szigetelnek. Habár feltörhetetlen ajtó nem létezik, a fém biztonsági ajtó még a legdurvább próbálkozások esetén is képes feltartóztatni a betörőket.

Sok esetben elegendő pusztán a fém biztonsági ajtó látványa ahhoz, hogy a betörő sarkon forduljon. Ha mégis úgy döntene, hogy megpróbálkozik a bejutással, komoly erőfeszítésekre és időre van szüksége, a művelet pedig hatalmas zajjal jár, melyet a szomszédok is hallani fognak.

A fém biztonsági ajtó belsejében acéllemezek, valamint egy acélból készült váz gondoskodik a védelemről, így az ajtó átolvasztással, valamint az égetéssel szemben is ellenálló. Az ajtó keretében található süllyesztett tartópántok megakadályozzák az ajtó feszítővassal történő felfeszítését.

A fém biztonsági ajtó külső jegyeit MDF borítás teszi vonzóbbá a tekintünk számára, melyen 5 festékréteg mellett 3 rétegnyi lakk kerül felhordásra.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.