fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Beltéri ajtó akció

A beltéri ajtó akció lehető teszi számunkra, hogy az otthonunkban található beltéri ajtókat még alacsonyabb áron cserélhessük le. A beltéri ajtók otthonunk legtöbb eszközéhez, bútorához hasonlóan folyamatosan szem előtt vannak, valamint mindennapos használatnak vannak kitéve. A beltéri ajtó nem lát el védelmi szerepet otthonunkban, így a kiválasztás során nagyobb hangsúlyt fektethetünk az ajtó külsejére.


Beltéri ajtó akció, a beltéri ajtó gyártása


A fa beltéri ajtó gyártásához rétegragasztott borovi fenyőt vagy lucfenyőt használnak, melynek köszönhetően minimálisra csökkenthető a nyílászáró vetemedésének esélye.Az ajtó elkészítéséhez hibakiejtett, hossztold ással előállított faanyagot használnak. Igény szerint a beltéri ajtó toldás nélküli faanyagból is legyártható, de ez jelentősen megdrágíthatja az ajtó árát. magasabb.

A borovi fenyő lecekből gyártott fa beltéri ajtó akár hosszú évtizedeken keresztül képes elviselni a mindennapos használatot. Használatuk egy természetes anyagú és látványos külsejű beltéri ajtót eredményez otthonunk számára, mely színtelen lakkal, valamint festéssel is ellátható.

A beltéri ajtó a gyártás során esik át a felületkezelési eljáráson melynek hatására által az ajtó felülete sokkal ellenállóbb lesz a mindennapi használattal szemben, valamint megvédi az ajtót a párától és gombásodástól.

Bizonyos helységek estében lehetőségünk van natúr, kezeletlen és festetlen fa beltéri ajtó kiválasztására is, ám a magas páratartalmú helységek esetében ez nem jó választás. Ilyen helység például a fürdőszoba vagy konyha. Egy esetleges beltéri ajtó akció keretein belül lehetőségünk van akár egy vagy több helység nyílászáróit kedvező áron lecserélni, ennek érdekében érdemes nyitott szemmel járni a választás során.


Fa beltéri ajtó akció, beltéri ajtó típusai


Otthonunk belső tereinek elválasztásához kétféle típusú beltéri ajtó közül választhatjuk ki a számunkra, valamint a helység számára megfelelő nyílászárót. A beltéri ajtók cseréje során a legnagyobb számban még mindig a hagyományosan nyíló ajtók kerülnek beépítésre, ám tolóajtók is egyre népszerűbbek.

Hagyományosan nyíló beltéri ajtó


A hagyományosan nyíló ajtók balos vagy jobbos egyszárnyú kivitelben, illetve kétszárnyas kivitelben is elérhetőek, így nagyobb méretű falnyílások számára is elkészíthető a megfelelő ajtó. A beltéri ajtó többféle kerettel készült, nagyvalószínűséggel a régi, meglévő ajtónk gerébtokos vagy pallótokos kialakítással rendelkezik. Ezek beépítése vagy cseréje sok esetben a falak sérülésével járhat, a cserét követően pedig szükséges lehet a falak kijavítása.

A hagyományos nyíló bejárati ajtók utólag szerelhető tokkal is legyárthatóak. Ezek beépítését akár a festést vagy padlózást követően is elvégezhetjük, méghozzá a nyílászáró vagy a burkolatok sérülése nélkül.
A beltéri ajtók a szabványméretű kialakítás mellett egyedi méretben is legyárthatóak, melynek során lehetőségünk van a saját ízlésünk megfelelő nyílászáró elkészítésére is.

Beltéri tolóajtó


A tolóajtók otthonunk belső tereiben elhelyezve helytakarékos, látványos valamint praktikus használatot tesznek lehetővé számunkra. A fal előtt futó tolóajtó a falnyílás fölött felszerelésre kerülő karnis segítségével használható, beépítésük a legtöbb helységben könnyen elvégezhető. A régi ajtókeret kibontásra kerül, majd pedig egy pántok nélküli keret kerül beépítésre a falkávában, mely megvédi a falat, valamint előnyös külsőt kölcsönöz neki.

A falban futó tolóajtó használatával teljes mértékben kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló helyet, mivel az ajtó használatához nem szükséges helyet biztosítani. Az ajtó nyitását követően egy kőműves vagy gipszkartonos munka által kialakított fészek rejti el a nyílókat.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.