fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Üveges vagy üveg nélküli fa ajtó


Otthonunkban általában három féle nyílászáró található, melyekbe a homlokzati nyílászárók, mint az ablakok vagy bejárati ajtók, valamint a beltéri ajtók tartoznak. A beltéri és bejárati ajtók első ránézésre nagyon hasonlítanak, bár feladatuk és felépítésük jelentősen eltér egymástól. Mindkét ajtó ellátható igény esetén kulcsos zárral, üvegezéssel, valamint szigeteléssel egyaránt.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


A bejárati ajtóknak több fajtája létezik, melyet általában a felépítésük határoz meg. Léteznek jobbra vagy balra nyíló bejárati ajtók, egyszárnyúak és kétszárnyúak, valamint aszimmetrikus ajtók, ahol egy kisebb méretű kiegészítő szárny áll rendelkezésünkre, amennyiben valami nagyobb tárgyat vinnénk keresztül az ajtón.

Az ajtók üvegezése

Társas és panellakások bejárati ajtaja


A bejárati ajtók a panellakások és társasházak esetében általában nem rendelkeznek üvegfelülettel, mivel ki szeretné, ha a lépcsőházban közlekedők belátnának az otthonába. Az ilyen ajtókon mi se látnánk ki, ha valaki látogatóba jön, ezért a társasházi bejárati ajtók általában egy erre kialakított nyílással vannak ellátva, ahol diszkréten kinézhetünk az ajtó kinyitása előtt.

Családi házak üvegezett bejárati ajtaja


Családi házak esetében lehetőségünk van eldönteni, hogy üvegezett vagy üveg nélküli bejárati ajtót szeretnénk. Mivel a természetes fényből sosem elég otthonunkban, ezért szinte minden bejárati ajtó üvegfelülettel van ellátva. Ilyen esetben számos nekünk tetsző üveg típus közül választatjuk ki az igényünknek és ízlésünknek megfelelőt.

Az üvegfelülettel ellátott bejárati ajtókat esetében minden esetben két vagy három rétegű hőszigetelő üvegezést kell alkalmazni. Ennek hőszigetelési és hangszigetelési okai vannak. A hőszigetelt üvegezés két vagy három, egymáshoz távtartók segítségével rögzített, gázzal feltöltött üvegszerkezet alkotja, melynek az egyik oldalán lágyfém bevonat található.

A hőszigetelt üvegezés használatával hőhídtől mentes bejárati ajtót kapunk, amelynek köszönhetően rengeteg fűtési költségtől kímélhetjük meg magunkat.

Beltéri ajtók üvegezése


Az otthonunk belső terei közti szabad közlekedést és egymástól való elválasztását beltéri ajtók használatával biztosíthatjuk. Ezeknél a beltéri nyílászáróknál szinte teljes mértékben az ízlésünkre bízhatjuk az üvegezés kiválasztását, kivéve persze a fürdőszoba ajtót, ahol mindenképpen előnyösebb az üvegezés nélküli beltéri ajtó használata. A magánszféra biztosítása érdekében a hálószoba ajtóknál érdemes valami olyan üvegtípust választani, ami nem enged szabad belátást a helységbe.


Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.