fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Fa bejárati ajtó méretek

A bejárati ajtó otthonunk védelmének gerincét alkotja, cseréjükkel pedig javíthatunk otthonunk biztonságán, szigetelésén, valamint kényelmén is. A különböző fa bejárati ajtó méretek segítségével bármilyen típusú épület ellátható a megfelelő méretű és kialakítású nyílászáróval. Ha a falnyílás mérete nem teszi lehető a szabványméretű bejárati ajtó beépítését, abban az esetben az egyedi méretben gyártott nyílászáró jelenthet megoldást számunkra.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Fa bejárati ajtó kialakítása

A legtöbb épülettípus egyszárnyú bejárati ajtókkal rendelkezik, ám az egyszárnyas mellett kétszárnyas ajtókkal is találkozhatunk szélesebb falnyílások esetében. A kétszárnyas bejárati ajtók szimmetrikus, illetve aszimmetrikus szárnyakkal is elkészíthetőek, utóbbi esetben egy kisebb méretű, kiegészítő ajtószárny egészíti ki az ajtót.

Amennyiben a falnyílás mérete lehetővé teszi, a bejárati ajtó oldalvilágítóval, valamint felülvilágítóval is felszerelhet. Ezek általában fix kialakításúak, a beszerelt üvegezésnek köszönhetően nemcsak a természetes megvilágítást javíthatjuk az előtérben, hanem az ajtót is látványosabbá tehetjük a számos elérhető üvegtípusnak köszönhetően.

Az oldal és felülvilágítók nyitható kivitelben is beépíthetőek, ezek segítségével a bejárati ajtó nyitása nélkül is biztosíthatjuk a friss levegőt a helység számára.

Fa bejárati ajtó szabvány méretek

A szabvány méretű bejárati ajtók használatával az ajtó cseréje során sok esetben már raktárkészletről megkaphatjuk a megfelelő méretű nyílászárót, amely a kiszállítást követően azonnal beépíthető. A mai szabványoknak megfelelő fa bejárati ajtók közül a leggyakoribbak a 110x210 mm-es, illetve 140x210 mm-es méretekkel rendelkeznek. A szabvány méretű fa bejárati ajtók többféle beépítési mélységben is léteznek, így a 68 mm vastagságú mellett 78,88, illetve 100mm-es passzívház bejárati ajtók is elérhetőek.

Egyedi méretű fa bejárati ajtók

A régi szabvány szerinti kialakítású, illetve a modern szabványtól eltérő méretű falnyílásokkal ellátott épületek esetében egyedi méretben gyártott bejárati ajtók kerülnek beépítésre. Az egyedi méretben gyártott fa bejárati ajtók segítségével az ajtócsere bármilyen épület esetében elvégezhető.

Amennyiben a szabványmérettől eltérő méretű fa bejárati ajtóra van szükségünk, egy helyszíni felmérés szükséges a gyártást megelőzően. A helyszíni felmérés során egy szakember érkezik a helyszínre, aki rögzíti a falnyílás méreteit, valamint az ajtóval kapcsolatos igényeinket. A pontos méretek rögzítésével biztosítható, hogy a legyártott nyílászáró beépítése során semmilyen probléma ne adódjon.

A felvett méretek alapján megkezdődhet a kívánt bejárati ajtó legyártása, mely a gyártást követően kiszállításra kerül, ezután pedig megkezdődhet a nyílászáró beépítése.

Az egyedi méretű fa bejárati ajtók gyártása valamennyivel több időbe telik, ám ennek köszönhetően bármilyen méretű falnyílás ellátható a megfelelő nyílászáróval. Az egyedi gyártás másik előnye, hogy az ajtót teljes mértékben a saját igényeinknek megfelelően alakíthatjuk ki, így a kész nyílászáró nem csak egyedi méretű lesz, hanem minden igényünknek megfelel majd. Ez vonatkozik az ajtó kialakítására, színére, valamint a beépített üvegezésre is.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.