fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Rétegragasztott fa bejárati ajtó


A régebbi gyártású nyílászárókra jellemző vetemedés a rétegragasztott fa bejárati ajtó gyártása segítségével a minimálisra csökkenthető. A rétegragasztás során több faléc kerül összeragasztásra, így a sokkal szilárdabb fa nyílászáró készíthető. Ezzel elkerülhető a nyílászáró vetemedése mely nehéz használatot, valamint elégtelen hőszigetelést okozna.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Fa bejárati ajtó feladatai

A fa bejárati ajtó otthonunk egyik legmeghatározóbb védelmi eszköze. Távollétünkben óvja otthonunkat és értékeinket, hazaérkezve vagy távozáskor pedig keresztül haladunk rajtuk. A jó bejárati ajtó masszív és megbízható, melyet a szakszerű gyártás és beszerelés mellett a jó minőségű alapanyag tesz lehetővé.

A fa bejárati ajtó modern, több ponton záródó zárszerkezetével, valamint masszív felépítésével védi meg otthonunkat egy esetleges betöréstől.

A kültéri fa bejárati ajtók esetében a nyílászáró hőszigetelési feladatot is ellát, így egy rossz szigetelő képességű, elavult ajtóhoz képest jelentősen csökkenthetjük az épület fűtési költségeit. A fa jó hő és hangszigetelését a felhasznált alapanyag mellett a dupla tömítések, valamint a hőszigetelt üvegezés biztosítja.

Milyen előnyökkel jár a rétegragasztás

A rétegragasztással előállított faanyag több réteg egymásra ellentétes iránnyal kerül összeragasztásra, a nyílászárók gyártása mellett más területen is alkalmazzák, ahol a szerkezet vetemedése gondot okozna. A több rétegnyi összeragasztásával az alapanyag hibái is kiküszöbölésre kerülnek, javítva ezzel a szerkezet minőségét.

A vetemedés miatt az bejárati ajtó használata előbb-utóbb nehézségekkel járna, nem zárna tökéletesen. A rétegragasztott fa bejárati ajtó esetében nem kell tartanunk a nyílászáró vetemedésétől, így biztosítva, hogy az ajtó mindennapos használata problémáktól mentes legyen.

Rétegragasztott fa bejárati ajtó gyártása

A borovi fenyő az egyik leggyakrabban használt fafajta, melyet a nyílászárók készítése során használnak. Tartósságának, valamint szép mintájának köszönhetően az ajtók és ablakok gyártása mellett egyéb területen is gyakori a használatuk. A fa bejárati ajtó gyártásához rétegragasztott, hossztoldott és hibakiejtett alapanyagot használnak, de igény szerint toldás nélküli faanyagból is legyárthatóak.

A szabványméretű gyártás mellett egyedi méretben is előállíthatóak, így bármilyen méretű falnyílás esetén beépíthetőek. Az egyedi gyártás másik előnye, hogy a méret mellett az ajtó kialakításán is változtathatunk igényünk szerint.

Bejárati ajtó kialakítása

A panellakások, társasházak esetében egyszárnyas bejárati ajtó kerül beszerelésre, de léteznek kétszárnyas kivitelűek is. A megfelelő méretű falnyílás esetén szimmetrikus vagy aszimmetrikus kialakítású kétszárnyas bejárati ajtók is beépíthetőek, melyek oldal vagy felül világítóval is elláthatóak.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

Felület

A fa bejárati ajtó felülete kezelést igényel annak érdekében, hogy sokáig megőrizze a felületének szépségét, állapotát. Ezt a gyártás során történő felületkezeléssel érik el, mely lazúrral vagy festékkel is történhet. A lazúrozott felület használatával látható marad a fa természetes erezete, ám a faanyag teljes védelmet kap a párával és a gombásodással szemben.

A nyílászáró felülete festékkel is ellátható, ilyenkor a RAL skála színeiből választhatjuk ki a nekünk szimpatikus árnyalatot.

Üvegezés

Az üvegezéssel ellátott bejárati ajtók elsősorban családi házakban, üzletekben vagy hivatalokban kerülnek elhelyezésre. Többféle üvegtípus közül választatunk, melyekbe a hagyományos, áttetsző üveg mellett savmaratott vagy színes üvegek is beletartoznak. Az általunk kiválasztott üvegtípus természetes hőszigetelt üvegezés formájában kerül beépítésre az ajtóba.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.