fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Fa nyílászárók gyártása, fa ablakok beépítése


A fából készült nyílászárók évszázadok óta részét képezik otthonunknak, az eltelt idő alatt számos komolyabb fejlesztésen estek át, főként az utóbbi néhány évtizedben. Napjainkban a fa mellett már egyéb anyagból készült ablakok vagy ajtók is elérhetőek, de a fa nyílászárók továbbra is nagyon nagy számban vannak jelen.

Fa nyílászárók alapanyaga és gyártása


Többféle faanyag alkalmas a nyílászárók előállítására, de legideálisabb a külső és belső használatra egyaránt alkalmas fafajták használata. A borovi fenyőből készült ablakok, valamint a beltéri és a bejárati ajtók kiválóan alkalmasak a tőlük elvárt feladatra. A faanyagra jellemző tartósságnak, ellenálló képességnek, valamint a modern gyártásnak és anyagoknak köszönhetően hosszú időn keresztül képesek megőrizni minőségüket.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


A fa nyílászárók gyártása rétegragasztott faanyagból történik, melynek során több rétegnyi fa kerül összeragasztásra. Így sokkal nagyobb szilárdságú anyag állítható elő, melynek köszönhetően a nyílászáró erősebb lesz, illetve jobban ellenáll majd a vetemedésnek.

A fa nyílászárók felületkezelését a legtöbb esetben már a gyártás során, még a teljes összeszerelés előtt elvégzik. Emiatt a fa ablak vagy ajtó teljes külső felülete megkapja a szükséges védelmet. A festés száradása után pedig beszerelésre kerülnek a gumitömítések, üvegezések is.

Fa ablakok


A fa ablakok hatékony hőszigetelése mellett kellemes és természetes külsejük is hozzájárul a töretlen népszerűségükhöz. A fa ablakok többféle kivitelben készülnek, a fix és a hagyományos ablakok mellett egy, illetve kétszárnyas ablakok is elérhetőek, melyek akár bukó funkcióval is elláthatóak.

A kétszárnyú fa ablakok váltószárnyas, illetve tokosztós kivitelben kérhetőek. A tokosztós ablakok középen egy osztással rendelkeznek, a két ablakszárny pedig egymástól függetlenül használható.

A váltószárnyas fa ablak középén nem található osztás, ami mindkét szárny kinyitása esetében zavartalan kilátást eredményez. Ennél a típusnál az ablak csak egy látható kilinccsel van ellátva, a másik szárny nyitás az elsőleges ablakszárny nyitását követően válik láthatóvá.

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!

A fa ablakok két vagy háromrétegű hőszigetelt üvegezéssel kerülnek felszerelésre.

Fa bejárati ajtók


Az otthonunk védelmének gerincét alkotó bejárati ajtók masszív szerkezetek, melynek többféle feladatot kell ellátniuk. A védelmet a jó minőségű alapanyagok, illetve a fejlett zárszerkezetek biztosítják.
Az egyszárnyú mellett többféle kivitelű kétszárnyú bejárati ajtókkal is felszerelhetjük otthonunkat, amennyiben a falnyílás mérete lehetővé teszi. Mivel a bejárati ajtó a legtöbb épülettípusnál a homlokzathoz van rögzítve, így fontos hogy megfelelő felületkezelést is kapjon a fa ajtó felülete.

Fa beltéri ajtók

A fa beltéri ajtók otthonunk feladata otthonunk belső tereinek egymástól való elválasztása. A műszaki szempontok helyett inkább a beltéri ajtó külső jegyei kerülnek előtérbe. A hagyományos nyitású beltéri ajtók mellett egyre népszerűbbek a tolóajtók is, melyek praktikus és helytakarékos használatot tesznek lehetővé.

A beltéri ajtók tömör, illetve üvegezett kivitelben legyárthatóak, alkalmazkodva az adott helységhez. Üvegezett ajtók esetében a víztiszta üveg helyett különböző színes vagy savmaratott üvegtípusok is felhasználhatóak. Ezek az átlátás megakadályozása mellett sokkal szebbé is tehetik az ajtót.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.