fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Kültéri bejárati ajtó, kültéri bejárati ajtó árak


A bejárati ajtó felelős otthonunk biztonságáért, emellett másik fontos feladata hogy az ott élő emberek szabad, zavartalan mozgását az épület és a külvilág közt. A bejárati ajtók számtalan kivitelben készülhetnek, emellett többféle alapanyag is rendelkezésünkre áll az ajtó legyártására. A kültéri bejárati ajtó elnevezés a nyílászáró felhasználási területére utal. De mit is jelent ez pontosan?

Kérjen helyszíni felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


Kültéri bejárati ajtó - Mi a különbség egy bejárati ajtó és egy kültéri bejárati ajtó között?


Az egyetlen komolyabb különbség a kültéri bejárati ajtó és a hagyományos társa közt az, hogy a kültéri bejárati ajtó folyamatosan ki van téve az időjárásnak.

A kültéri bejárati ajtó nevéből eredően az épület homlokzatán foglal helyet, ezen áthaladva pedig rögtön az otthonunkba érkezünk. Ilyenek például a családi házak bejárati ajtói, valamint a panel vagy társasházi porta ajtók is.

Kültéri bejárati ajtó – Mit várjunk el egy bejárati ajtótól?

  • Védelem


A bejárati ajtók elsősorban védelmi szerepet töltenek be otthonunkban, emiatt talán ez a legfontosabb tulajdonságuk. Egy jó bejárati ajtó jelentősen megnehezíti az ártó szándékkal érkező emberek dolgát. Egy jó bejárati ajtó nehéz, masszív szerkezet, mely hosszú ideig képes ellenállni betörő erőfeszítéseivel szemben. Ez idő alatt lehetőségünk van akár segítséget is szerezni.

Mivel egy esetleges betörés zajjal és korlátozott idő áll a betörő rendelkezésére, ezért nagy valószínűséggel feladja majd szándékát. A bejárati ajtó védelmét elsősorban a biztonsági záruk, és az alapanyaguk szilárdsága biztosítja.
  • Minőségi alapanyagok és szakszerű beszerelés

 Ahhoz, hogy a kültéri bejárati ajtónk képes legyen elviselni a folyamatos, intenzív igénybevételt, mindenképpen két szempontnak kell megfelelniük. A minőségi alapanyagok használata a gyártás során mindenképpen szükséges, ám önmagában nem elegendő.

A jó minőségű bejárati ajtótól csak szakember általi beépítés után várhatjuk el, hogy évtizedeken keresztül szolgálják otthonunkat. Ha tehát beruházunk egy új bejárati ajtóra, mindenképpen bízzuk a beszerelést is profikra.
  • Tartós felületkezelés

 A kültéri bejárati ajtók felületét folyamatosan éri az eső, a hó, valamint órákon át erős napsugárzásnak vannak kitéve. A levegő páratartalma szintén kárt okozhat a nyílászáróban, amennyiben az nincs ellátva a szükséges felületkezeléssel.

A fa bejárati ajtó felületét a gyártása során ellátják a penész és a rovarok ellen védelmet nyújtó anyagokkal, ezt követően pedig lefestésre kerülnek. A festés által a fa bejárati ajtók nem csak szépek lesznek, hanem a felületük is hosszú távú védelemmel lesz ellátva.
  • Jó hang és hőszigetelés

 Családi házak esetében a bejárati ajtó a hangszigetelése segítségével segít távol tartani a külvilágból érkező hangokat, vagy a forgalom zaját. A panellakások és társasházi lakások esetében a lakás bejárati ajtaja látja el a hangszigetelő szerepet.

 A kültéri bejárati ajtók hőszigetelése nagy szerepet játszik otthonunk melegen tartásában. Ezt a hőszigetelő képességet a bejárati ajtó alapanyaga, az ajtó falcaiban található gumiszigetelés, valamint a két vagy háromrétegű hőszigetelt üvegezés biztosítja.

 A hatékony hőszigetelésnek köszönhetően kevesebb energiára lesz szükségünk a fűtési időszakban, emiatt mindenképpen gazdaságos döntés a megfelelő hőszigetelésű nyílászárókat használni.
  • Szépség

A kültéri bejárati ajtók látványa már rögtön magával ragadja az odaérkező vendégek tekintetét, különösen igaz ez a fa bejárati ajtókra. A fa bejárati ajtók nem csak szépek, hanem egyediek is. Mivel nincs két egyforma fa, így nem létezik két egyforma bejárati ajtó sem. Többféle fafajta alkalmas nyílászárók gyártására, emellett sokféle színre is le lehet őket festeni, ennek köszönhetően nagyon változatos hatást érhetünk el velük.

Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.