Profixig Team Kft.

Bemutatótermünk címe:
 Budapest,
 IX.kerület, Márton u 35B

Előzetes bejelentkezés a bemutatóterembe az alábbi telefonszámon lehetséges:
 06205130668
 
 Szikszó,
 Miskolci út 46

----------------------
Telefonszám: 
06-20/513-0668 
06-30/683-1336

E-mail: sixoablak@gmail.com
-----------------------------
Bankszámlaszám:
10403002-50526585-75491002

adószám: 23381098-2-05

------------------------
Referenciamunkáinkat
személyesen
is megtekintheti az
alábbi címeken:


IX. kerület Közraktár utca 24.
Felnőtt háziorvosi rendelő
– fa nyílászárók

IX. kerület Lónyai utca 46.
Gyermekorvosi rendelő
– fa nyílászárók, bejárati ajtók


----------------------------------
partnereink

Ügyfeleink mondták

Panel lakás ajtócsere

Kérjen ingyenes felmérést és rendeljen az akciós ajtókból !!!


panel lakás fa bejárati ajtó  A mostanság "közkedvelt" 30-40 kg-os fémajtók nem szolgálnak nagy védelmet, ezért mi a fa bejárati ajtót ajánljuk lakótelepi bejárati ajtónak. Sokan azért választanak fém ajtót, mert azt hiszik, hogy a régi ajtó is fa volt(pedig csak farostból van, "papírajtó').

 A mostani fa ajtók, már a modern kor igényeinek megfelelnek, 68mm vastagok, dupla szigeteléssel vannak ellátva, biztonsági zárral szereltek és nagyon jó hőszigeteléssel is rendelkeznek, nem beszélve, hogy nagyon fel tudják dobni lakásunkat és szép bejárati ajtóval.

 Magyarország területén rengeteg panellakás található, ezeknek jelentős része még mindig az építéskor beszerelt bejárati ajtókkal rendelkezik, egy részük pedig cserélve lett azóta, de szintén a korra jellemző viszonylag silányabb minőségű vagy alapanyagú nyílászárókra. A 90-es évek végétől kezdve már a jó minőségnek köszönhetően rengeteg panellakás bejárati ajtója, ablaka, beltéri ajtaja, valamint portálajtaja lett kicserélve.

Társasházi ajtócsere

 A fa bejárati ajtók népszerűsége azóta is töretlen, a műanyag és a fém nyílászárók elterjedése ellenére. Habár mindkét alapanyag kiválóan alkalmas ablakok és ajtók előállítására, a műanyag nyílászárók sokak számára ridegnek, barátságtalannak hathatnak.

Egyedi fa ajtók készítése

 A fából készült ajtók a fa természetes szépséget és egyediségét maradéktalanul visszaadják, a modern gyártási folyamatoknak köszönhetően tartósak, ellenállóak és minden mai igénynek teljes mértékben megfelelnek.

A fa egyedi erezetét még szebbé tehetjük egy, az otthonunkhoz illő szín kiválasztásával, melyet katalógusunkból választhatunk ki. Az általunk kiválasztott szín nagymértékben feldobhatja otthonunkat, valamint az első benyomásra is hatással lehet, amennyiben vendégeket fogadunk a lakásban.

Az általunk kínált bejárati ajtók a legtöbb esetben borovi fenyőből készülnek. Gyártáskor rétegragasztott, hossztoldott, valamint igény esetén toldás nélküli alapanyagot használnak.

A kész ajtó profilvastagsága panellakások esetében 68 milliméter. A bejárati ajtó elkészítése után megkapja a végleges felületkezelést, melynek köszönhetően még ellenállóbbá válik a mindennapi használat ellen.

Lépcsőházi ajtócsere

 Otthonunk biztonságának megőrzése a bejárati ajtók első számú feladata, melyet biztonsági zár beépítésével lát el. A lépcsőházból otthonunkba szűrődő hangok kényelmünket zavarhatják, ezért a bejárati ajtók jelentős hangszigetelő képességgel vannak ellátva.

Kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően megakadályozza, hogy a fűtési szezon során a lépcsőház portálajtajának gyakori használata által otthonunk kihűlhessen, ezáltal jelentős energiát megspórolva a háztartásunknak.
 
Panel lakás ajtó
 
 
 
 
Panel lakás fa bejárati ajtó
 
 
 
 
Teli ajtó
 
 
 
 
 

 A helyszíni felmérés során a kollégánk felveszi a pontos méreteket a leendő nyílászáró legyártásához, amennyiben szükséges, segít a tökéletes ajtó kiválasztásában is, valamint a helyszínen már árajánlatot is tud adni a kívánt nyílászáróra. A gyártási idő függhet a választott ajtótól, valamint annak felületkezelésétől.

A gyártást követően a kész bejárati ajtó leszállításra kerül és rögtön el is kezdődhet a beépítési folyamat. Ez általában 2-3 órát vesz igénybe a kezdéstől egészen a végső finombeállítások elvégzéséig. A régi kibontott bejárati ajtót igény szerint elszállítjuk, amennyiben önnek gondot okoz a tárolása.


Tekintse meg alább eddig beépített fa bejárati ajtóinkat!

 
fa bejárati ajtó méretek
 
 
 
 
8 kazettás fa ajtó
 
 
 
 
panel ajtó
 
 
 
 
festett ajtó
 
 
 
 
9 kazettás ajtó
 
 
 
 
dán panel fa bejárati ajtó
 
 
 
 
ajtóbeépítés
 
 
 
 
2 záras portálajtó
 
 
 
 
lakkozott ajtó
 
 
 
 
felső ablakos társasházi ajtó
 
 
 
 
http://www.fabejaratiajto.eu/files/image/panellakas_ajtocsere/faajto_milesifestekkel.jpg
 
 
 
 
dió színű ajtó
 
 
 
 
festett ajtó
 
 
 
 
szamáríves kétkazettás ajtó
 
 
 
 

 http://www.fabejaratiajto.eu/files/image/panellakas_ajtocsere/uveges_bejarati_ajto.jpg
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 

Panel lakás ajtócsere nagyon gyorsan végrehajtható, hiszen egyszerűen kibontható, nem igényel beépítés után kőműves munkát.

íves bejárati ajtó
         Íves fa bejárati ajtó

bejaratiajto viii kerület
      Budapesti ajtócsere

belvárosi bejárati ajtó csere
   II. kerületi fa ajtó csere

tányitós belvárosi faajtó
    kétszárnyú bejárati ajtó

egyedi bejárati ajtó
      családi ház fehér ajtó


 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.