fa bejárati ajtó
 

 Fa bejárati ajtó csere az alábbi településeken

Acsa, Apaj,
Áporka, Bénye,
Bernecebaráti,Budajenő,
Ceglédbercel, Csemő,
Csobánka,Csomád
,Csörög,Csővár
,Dánszentmiklós,Dány
,Pánd,Páty
,Penc,Perbál,Perőcsény
,Péteri,Pilisborosjenő,
Pilisjászfalu,Pilisszántó
,Pilisszentiván,Pilisszentkereszt,
Pilisszentlászló,Pócsmegyer
,Pusztavacs,Pusztazámor
,Püspökhatvan,Püspökszilágy,
Rád,Remeteszőlős,
Sóskút,Szada,Csévharaszt,
Szentlőrinckáta,Szentmártonkáta,
Szigetbecse,Szigetcsép,
Szigetmonostor,Szigetszentmárton,
Szigetújfalu,Szokolya,
Sződ,Sződliget,Táborfalva,
Tahitótfalu,Tápióbicske,
Tápiógyörgye,Tápióság,
Tápiószőlős,Tatárszentgyörgy,
Telki,Tésa,Tinnye,
Tóalmás,Tök,Törtel,
Újhartyán,Újlengyel,
Újszilvás,Úri,Üröm,
Vácduka,Vácegres,
Váchartyán,Váckisújfalu,
Vácrátót,Vácszentlászló
,Vámosmikola,Vasad,
Verőce,Verseg,
Zebegény,Zsámbok

Fenyő ajtó, kültérre és beltérre


A fenyő ajtó otthonunk belsőt tereiben, valamint az épület bejárati ajtójaként is felhasználható. A külső és belső nyílászárók gyártása során más szempontokat vesznek figyelembe, mivel teljesen eltérő feladatokat látnak el.

Fenyő ajtó gyártása és felületkezelése


A borovi fenyő az egyik legelterjedtebb faanyag a nyílászárók gyártásában. A fenyő ajtó tartós, ellenálló nyílástáró, mely széleskörű használatot tesz lehetővé, emellett szép és egyedi külsővel is rendelkezik. A könnyű megmunkálásának, látványos felületnek, valamint a tartósságnak köszönhetően több területen is alkalmazhatóak, így belső és külső használatra egyaránt alkalmasak.

A borovi fenyő vörösesbarna vagy sárga színű, kellemes látványú mintázatú, félkemény faanyag, mely viszonylag könnyen megmunkálható. A fenyő ajtók gyártása során hibakiejtett hossztoldott, illetve toldás nélküli faanyagot használnak.

A rétegragasztott faanyagnak köszönhetően a szerkezet keményebb, ellenállóbb lesz az őt ért hatásokkal szemben, lecsökkentve a vetemedés kockázatát. Ez főként a bejárati ajtók esetén előnyös, ami folyamatosan ki lesz téve az időjárás káros hatásainak.

A fenyő beltéri ajtó natúr kivitelben is alkalmas a mindennapos használatra, ám a tartósság érdekében mindenképp érdemes ellátni a megfelelő festéssel, védelemmel. A változatos, környezetébe tökéletesen belesimuló nyílászáró színre festve vagy színes lazúrral is elérhető.


Fenyő ajtó beltéri használatra


A beltéri fenyő ajtó otthonunk belső tereit választják el egymástól, valamint a zavartalan közlekedést és privát szférát biztosítják az épület lakói számára. A beltéri fenyő ajtó nem tölt be védelmi, illetve hőszigetelési szerepet, ezért kiválasztáskor a műszaki paraméterek helyett az esztétikum kerülhet a középpontba.

A fenyő ajtó természetes és látványos külsejével, illetve tartósságával remek kiegészítője lehet otthonunknak, főkét a fából készült tárgyak és eszközök kedvelői számára.

Fenyő ajtó bejárati ajtóként


A fa bejárati ajtó hosszú idő óta alkotja otthonunk védelmének gerincét. A modern fa bejárati ajtók számos fejlesztésen estek át az idők során, mára pedig már bármilyen igényt képesek kielégíteni. A fa bejárati ajtók gyártása többféle fafajtából lehetséges, ám a fenyő ajtó gyártása a leggyakoribb.

A borovi fenyőből készült fa bejárati ajtók mellet készülnek tölgyből, vörösfenyőből, valamint lucfenyőből is.A fenyő ajtó, a természetes alapanyagnak köszönhetően előnyös megjelenésével és egyediségével bármelyik otthon fénypontja lehet bejárati ajtóként, valamint beltéri ajtóként egyaránt.

A vetemedés hosszú keresztül problémát jelentett, ám a rétegragasztásnak és a megfelelően kiszárított faanyagnak, valamint a modern gyártás technológiának köszönhetően már nem kell aggódnunk a vetemedés miatt.
Fa bejárati ajtók beépítve

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.